SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 24 Eylül 2020 #11 @Necron Lord Muhabbet kuşu bunlar.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 24 Eylül 2020 #12 Nakerosu dedi: Muhabbet kuşu türü. Genişletmek için tıkla... Peki ben ıslık çalsam omzuma gelirler mi komşumun kuşunda oluyorda.
Nakerosu dedi: Muhabbet kuşu türü. Genişletmek için tıkla... Peki ben ıslık çalsam omzuma gelirler mi komşumun kuşunda oluyorda.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Eylül 2020 #13 Necron Lord dedi: Peki ben ıslık çalsam omzuma gelirler mi komşumun kuşunda oluyorda. Genişletmek için tıkla... Eğitirsen gelirler.
Necron Lord dedi: Peki ben ıslık çalsam omzuma gelirler mi komşumun kuşunda oluyorda. Genişletmek için tıkla... Eğitirsen gelirler.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 24 Eylül 2020 #14 Nakerosu dedi: Eğitirsen gelirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl eğiteceğim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 24 Eylül 2020 #15 Necron Lord dedi: Nasıl eğiteceğim. Genişletmek için tıkla... İntenette araştırısanız nasıl eğiteceğini bulursunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Necron Lord dedi: Nasıl eğiteceğim. Genişletmek için tıkla... İntenette araştırısanız nasıl eğiteceğini bulursunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #16 Eğitmeniz gerekiyor ama eğer iki kuş çift ise bu iş zor. Genellikle tek oldukları zaman eğitiliyorlar.
Eğitmeniz gerekiyor ama eğer iki kuş çift ise bu iş zor. Genellikle tek oldukları zaman eğitiliyorlar.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 25 Eylül 2020 #17 Türü hakkında net bir şey diyemiyorum şuan. Her 2 kuşu biraz daha yakından, net çekerseniz sevinirim. Fakat jumbo olmadıkları kesin. Cinsiyeti konusunda sarı olan erkek, diğeri dişi.
Türü hakkında net bir şey diyemiyorum şuan. Her 2 kuşu biraz daha yakından, net çekerseniz sevinirim. Fakat jumbo olmadıkları kesin. Cinsiyeti konusunda sarı olan erkek, diğeri dişi.