Kutay yanığın fizik yapması hakkında fikirleriniz nelerdir?

Sarms kullanıyor zaten evet.

Sarms dışında şeyler de kullanıyor diye biliyorum ben.

Bu çocuğun ben obez vücudunu marifetmiş gibi paylaşmasını hatırlıyordum ama harbi iyi fizik yapmış bu sefer. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2556985

Bu çocuğun hiçbir olayı yok ya. Şu an konuşulmasının tek sebebi eskiden dalga malzemesiyken şu anda iyi bir vücuda sahip olması. Ünlü olmasının tek sebebi dalga malzemesi olması yani. Kendisinin zeka seviyesinin yüksek olduğunu da düşünmüyorum. Bir de vücut yaptı diye artık yorumlarda millete ahkam kesiyor, her şeyi kendisinin bildiğini zannediyor :D Ben EYK ile gerçekten çalıştığını da düşünmüyorum bu arada. Bir problemi olduğunda koçuna sorması gereken soruyu hikayesine atıp takipçilerine ne yapmalıyım diye soruyor.

Bu kadar sene spor yaptıktan sonra eksik bile kalmış bir fizik, üstüne bir de hormonal dengeyi bozacak SARM'lardan kulanmasına rağmen. Biraz spor bilgisi olan biriyle çalışmaya başlayınca bunu yapması zaten normal. Ama yine de yavaş yavaş adam olmaya başladığı için geriye götürecek yorumlar yapmak yerine daha iyisi nasıl olur ona odaklanılmalı diye düşünüyorum.
Bu kadar parçalı görünüm stereoidsiz normal mi? değil diye biliyorum yani bu süre içinde
Normal, natural olarak bu sporda çok ciddi düzeylere gelmek mümkün, Türkiyede özellikle hâlâ eski nesil vücut geliştirme inanışlarına inanan çok fazla insan olduğu için böyle bir algı var. 40 cm kolun natural olamayacağını söyleyenler bile vardı. Bir de fotoğrafın çekildiği ışık ve editlenerek yapılan ışık ayarları da çok değiştiriyor.

Sarm değil de direkt ilaç kullanmış bariz, yarışmayacak birinin genç yaşta bu toplara girmesi hiç doğru değil bence. Her ne kadar hayatını spora endekslemiş olsa da bilgi birikimi yok, en basitinden yaptığı formlar bile komedi sadece. Pişman olacağını düşünüyorum ama tabii herkesin kendi vücudu.

Bu çocuğun ben obez vücudunu marifetmiş gibi paylaşmasını hatırlıyordum ama harbi iyi fizik yapmış bu sefer. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2556985
Diğer fotoğraflarına bakın, fiziği iyi denebilecek bir seviyede değil bence, hala her yeri sarkıyor. Bu fotoğrafta ışıkla beraber parçalı çıkmış.

Diğer fotoğraflarına bakın, fiziği iyi denebilecek bir seviyede değil bence, hala her yeri sarkıyor. Bu fotoğrafta ışıkla beraber parçalı çıkmış.

Deri sarkmasına ameliyat dışında yapılabilecek pek bir şey yok. Düzgün beslenilerek falan düzeltilebilecek bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı