Kutulu Battlefield 4 Bug Sorunu

BraveHeaTR

Megapat
Daha fazla  
D&r dan sipariş verdiğim battlefield 4 elime ulaştı. Oyunu etkinleştirdim. Yüklemek için dvd leri kullanırken dvd okunamıyor hatası aldım ve indirmek zorundan kaldım. Her neyse oyunu yükleyip girdim ayarları felan ayarladım. Bir görev var yanan geminin içine girip bir harddisk alıyoruz. O görevi ilk oynayışımda harddiskini alacağımız bilgisayarın olduğu odanın kapısını açtığım anda oyun bugda kalıyordu ve sürekli aşağı düşüyordum. Restart Checkpoint yaptığımda yine aynı şeyle karşılaşıyordum. Restar Mission yaptım aynı kapıya tekrar geldim. Kapıyı açtım sorun olmadı ama bu sefer bilgisayardan harddiski alırken acayip yüksek seste bir patlama geldi ve ekran dondu. Tekrar Restart Checkpoint dediğimde ise odanın kapısını açma yerindeydim ama beni oyun odanın içinde bıraktı, yanımdaki arkadaşlar ise odanın kapısının önünde benim kapıyı açmamı bekliyordu.
Bir orjinal oyunun bu kadar hatalı olması benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor yoksa oyundan mı kaynaklanıyor hala çözebilmiş değilim. Bu arada bilgisayarımı toplayalı 2 ay oldu. Bilgisayardan olacağını zannetmiyorum. Oyun harddiske kurulu. Çok uzattım biliyorum ama cidden hayal kırıklığına uğradım, ne ümitlerle almıştım, arkadaşlarım öve öve bitiremedi. Eğer tekrar tekrar böyle hatalar alırsam oyunun senaryosunu oynamayacağım ve multiplayer moduna gireceğim. Sanırım Call of Duty serisinin sorunları bunun yanında bir hiç gibi kalıyor.
Teşekkürler.

Kutulu olmasıyla veya bilgisayarınla alakası yok ama sanırım bu aşağı düşme hatası falan vardı, bilmiyorum neyden kaynaklanıyor. Senaryo zaten çöp gibi bir şey, origin üzerinden oyuna sağ tıkla "repair" de tekrar dene. Aslına bazı bölümleri tamamlayınca birkaç silah falan vermese oynamanın hiç gereği yok ama sen bilirsin.

Kutulu olmasıyla veya bilgisayarınla alakası yok ama sanırım bu aşağı düşme hatası falan vardı, bilmiyorum neyden kaynaklanıyor. Senaryo zaten çöp gibi bir şey, origin üzerinden oyuna sağ tıkla "repair" de tekrar dene. Aslına bazı bölümleri tamamlayınca birkaç silah falan vermese oynamanın hiç gereği yok ama sen bilirsin.
Bencede çok haklısın. Bölümü tekrar oynayınca bir sorun çıkmadı ama hikaye modunda çok hata var. Direk multiplayera geçtim. Fakat alışamadım. Baya zor geldi. Bir de diğer oyuncularda iyi olunca baya bir ezik kaldım. :D Bakalım alışabilecekmiyim.

Aynı bölümü defalarca oynamışımdır ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Oyundan veya Pc'den olacağını pek sanmıyorum "repair" yap düzelmesi lazım.Düzelmese etiketle mutlaka çözümünü buluruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı