BraveHeaTR
Megapat
Daha fazla
D&r dan sipariş verdiğim battlefield 4 elime ulaştı. Oyunu etkinleştirdim. Yüklemek için dvd leri kullanırken dvd okunamıyor hatası aldım ve indirmek zorundan kaldım. Her neyse oyunu yükleyip girdim ayarları felan ayarladım. Bir görev var yanan geminin içine girip bir harddisk alıyoruz. O görevi ilk oynayışımda harddiskini alacağımız bilgisayarın olduğu odanın kapısını açtığım anda oyun bugda kalıyordu ve sürekli aşağı düşüyordum. Restart Checkpoint yaptığımda yine aynı şeyle karşılaşıyordum. Restar Mission yaptım aynı kapıya tekrar geldim. Kapıyı açtım sorun olmadı ama bu sefer bilgisayardan harddiski alırken acayip yüksek seste bir patlama geldi ve ekran dondu. Tekrar Restart Checkpoint dediğimde ise odanın kapısını açma yerindeydim ama beni oyun odanın içinde bıraktı, yanımdaki arkadaşlar ise odanın kapısının önünde benim kapıyı açmamı bekliyordu.
Bir orjinal oyunun bu kadar hatalı olması benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor yoksa oyundan mı kaynaklanıyor hala çözebilmiş değilim. Bu arada bilgisayarımı toplayalı 2 ay oldu. Bilgisayardan olacağını zannetmiyorum. Oyun harddiske kurulu. Çok uzattım biliyorum ama cidden hayal kırıklığına uğradım, ne ümitlerle almıştım, arkadaşlarım öve öve bitiremedi. Eğer tekrar tekrar böyle hatalar alırsam oyunun senaryosunu oynamayacağım ve multiplayer moduna gireceğim. Sanırım Call of Duty serisinin sorunları bunun yanında bir hiç gibi kalıyor.
Teşekkürler.
Bir orjinal oyunun bu kadar hatalı olması benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor yoksa oyundan mı kaynaklanıyor hala çözebilmiş değilim. Bu arada bilgisayarımı toplayalı 2 ay oldu. Bilgisayardan olacağını zannetmiyorum. Oyun harddiske kurulu. Çok uzattım biliyorum ama cidden hayal kırıklığına uğradım, ne ümitlerle almıştım, arkadaşlarım öve öve bitiremedi. Eğer tekrar tekrar böyle hatalar alırsam oyunun senaryosunu oynamayacağım ve multiplayer moduna gireceğim. Sanırım Call of Duty serisinin sorunları bunun yanında bir hiç gibi kalıyor.
Teşekkürler.