K KünTogdi Hectopat Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #1 Mediamarkt'tan kutulu Battlefield 4 oyunu aldım. Bunu Multi oynayabilmem için bir yere eklemem gerekir mi? Eklemem gerekirse nereye ekliyeceğim ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2016
Mediamarkt'tan kutulu Battlefield 4 oyunu aldım. Bunu Multi oynayabilmem için bir yere eklemem gerekir mi? Eklemem gerekirse nereye ekliyeceğim ?
M Muhammed Çetindağ Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 217 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #2 Origin'den indirin. 'Add Game' sekmesine tıklayın. Product Code kısmına key'inizi yazın. Bu kadar. İndirin. İyi oyunlar.
Origin'den indirin. 'Add Game' sekmesine tıklayın. Product Code kısmına key'inizi yazın. Bu kadar. İndirin. İyi oyunlar.
K KünTogdi Hectopat Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #3 Bu anahtar kullanılmıştır hatası alıyorum. Aldığım yerini aradım ilgileneceklerini söylediler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2016