ferhat95140 Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #1 Merhaba Değerli Forum Sakinleri; Ben Aralgame' den Kutulu GTA V PC Aldım. Kutu Bugün Elime Ulaştı. Fakat İçerisinde Steam Kodu Veya Aktivasyon Kodunu Bulamadım. Oyunu Daha Yüklemedim. Oyunu Yükledikten Sonra Steam' a Atmak Mümkün mü ? Yardımcı Olur musunuz?
Merhaba Değerli Forum Sakinleri; Ben Aralgame' den Kutulu GTA V PC Aldım. Kutu Bugün Elime Ulaştı. Fakat İçerisinde Steam Kodu Veya Aktivasyon Kodunu Bulamadım. Oyunu Daha Yüklemedim. Oyunu Yükledikten Sonra Steam' a Atmak Mümkün mü ? Yardımcı Olur musunuz?
Eakgul Megapat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #2 Merhaba kaç dvd geldi. Birde dvdnin içine bak birde. Belki orada yazıyordur. Tek dvd mi? Kullanma vs klavuz var mıydı içinde?
Merhaba kaç dvd geldi. Birde dvdnin içine bak birde. Belki orada yazıyordur. Tek dvd mi? Kullanma vs klavuz var mıydı içinde?
xStrongHold Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2017 #3 Benim bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok.