Kutusu ve Faturası Olmayan Garantili Ürün

Satıcının faturayı alması dışında bir seçeneğiniz yok. Eğer sorun olmuyorsa da PDF olarak size göndermesini isteyebilirsiniz. Şikayetvar gibi platformlara yazmanız da işe yaramaz. Burada firmalar doğru olanı yapıyor. Birinin sizin adınıza olan bir faturayı almasını istemezsiniz normalde. Firma da ürün ikinci el veya başka bir şeymiş anlamaz, kendini riske atamaz.

Urunu Letgo uzerinden almistim. Satici urunu bana kutusu ile teslim etti ancak elde kutu islanip kullanilamaz hale gelince ben kendim attim. Urunu alirken faturanin kayip oldugunu kooyasini cikartip getirecegini soylemisti. Hatta getirmiste ama is yerine ben olmayinca pek ise yarar is arkadaslarim emanet kabul etmemis. Aksi gibi bu zamanda benim de telefonum bozuldu. Bir ufak tamir gecirdi. Sifirlanmis olarak geri aldim. O zamandan beri satici ile butun iletisimim koptu. Cok ugrastim ama hicbir yerden bulup ulasamadim.

Urunun halen garantisi var. 3 ve 4. RAM slotlarini kullanmadan 1-2 seklinde cok uzun suredir kullaniyorum. Benim icin cok sorun degil ama garantisi bitmeye yaklasti.

Vatana gidip yardim isteyecegim. Baska fikri olan varsa onuda denerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı