Kuyruk sokumu çıtlatmak problem olur mu?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Son 1 2 haftadır olan bir durum. Yatakta yatarken kalçamı kastığımda çıtlama oluyor. Başlarda ufaktan acıyor ama sonradan rahatlıyor gibi. Herhangi bir zararı var mıdır acaba?
Ek olarak bel fıtığı nasıl anlaşılır? Hastaneye gitmeden anlama şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Acaba uzun süre sırtüstü mü yattınız?

Pek alakası yok. Çünkü parmak çıtlatır gibi 1 saat arayla falan uzanıyorum. Kasıldığım zaman çıtlama oluyor.

Ben kendi sırt yapımdan ötürü hiç sırtüstü uzanmıyorum, dolayısıyla da bu tür sorunları hiç yaşamıyorum. Bir saat benim için çok uzun bir süre.

Bende aynı şekilde alışkanlık edindim ancak çok rahatlatıyor. Kendimi ve sınırlarımı bildiğim için dikkatli davranıyorum. Şans eseri öğrendiğim bu hareket sayesinde gün sonu rahat uyku çekiyorum. Şu zamana kadar bir sorun çıkmadı aksine edindiğim en iyi özellik oldu. Çevremdekiler aşırı kıskanıyor ve ufak ağrılar için kayropraktiğe gitmek zorunda kalıyorlar.

Ben de yıllardır bunu yaparım, daha bir ağrısını görmedim. Hem de çok rahatlatıyor.

Hocam nasıl beceriyorsunuz onu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…