Kuzen terörü

Okumaya üşendim ben kısaca anlatır mısınız?

Şimdi. Bu arkadaşın bir kuzen varmış. Ona laptop alacaklar. Tabii kuzen arkadaşı dinlemiyor gidiyor kendi bildiğini okuyor. Gidiyor aynı fiyata Evkur'dan çöp bir PC yanına da promosyon dandik bir tablet alıyor. Tabii bir süre sonra laptop gidiyor. Çok ısınmadan. LoL'de aldığı FPS de 30 muş zaten :D. Sonra da PC aşırı ısınmadan gidiyor. Bunun aynısı bir daha 2018 de oluyor. Kuzeni yine kendi bildiğini okuyor. Gidiyor i5 5. nesil işlemciye çok iyi bir kart alıyor. Darboğaz. Bu yine arkadaştan yardım istiyor. Arkadaş da allaha havale edip salıyor.
 
Ne diyeyim? Benim yazdıklarıma karışan biri kibar ya da kaba yazmış ne diyeyim? Belki biraz sert olmuş olabilir ama burası teknoloji forumu. Hadi onu da yardım da istemiyor sadece yazmış.
Yav daha dün "Mastürbasyonu nasıl bırakabilirim?" diye konu açıldı burada.

Ne teknoloji forumundan bahsediyorsunuz. Teknoloji ağırlıklı forum deseniz neyse.
 
Merhabalar,

Bazı kuzenler vardır, her şeyi bilir ve inatlaşır ve inatlaştığı için de seni hiç eder. Aradan zaman geçer, affedersin, yine aynısı olur. İşte bu da böyle bir hikaye. Yıl 2013. O zamanlar kuzenim laptop alacak. Bir yandan fiyat biçiyoruz, bir yandan hem LoL falan oynayacak orta sınıf bir laptop arıyoruz ki okulda vs. kullanması için. Zar zor bulduk, fiyatı da uygundu. O zamanlar i5 işlemcili GF610 ekran kartlı bir laptop buldum 1800 TL'ye. Tabii kuzen taş kafa olduğu için aceleci davranıyor, adama bizzat haber verdim WhatsApp yok tabii o zamanlar mesaj attım vs. tamam abi alalım dedi. Ben de yarın geleyim gidip alalım dedim. Yarın oldu arıyorum, açmıyor. Mesaj atıyorum, dönmüyor. Ben de başka bir yere gittim. Aradan 2-3 saat geçti, "Abi ben laptopu aldım. Hhem de 1900 TL'ye. Hemi deeeeeee yanında tablet hediyeliii" diye ağzını gevşete gevşete konuşuyor, "Ne aldın oğlum?" dedim, "Abi AMD işlemcisi var, 6 GB RAM'i var, ekran kartı da kötü". Bu canım kardeşimi adamlar Evkur'da tablete tav edip kandırmışlar, hem de 2300 TL senetli satmış. Tabii ben bir sinirlendim bayağı, kızdım kendisine ama elden bir şey gelmez. Dedim inşallah pişman olmazsın bana," abi PC kötü oldu demezsin", "olur mu yeağğğğ" yaptı. Bu adam dedi her oyunu oynatır dedi, tamam o zaman dedim ben de... Aradan 2-3 ay geçti, beni arıyor kuzenim :D "Ne oldu?" dedim, "Abiii PC çöktü.", "Neden, nasıl çöktü?" dedim, diyor ki "Abii oyun oynuyordum, bilgisayar çok ısındı, sonra kastı falan kapandı" dedi. Oyunda aldığı Max FPS 30, onu da LoL'de alabiliyor :D Servise gönder dedim, servise giden cihaz kullanıcı hatası dedi. Oradan bir anakart tamir ücreti, bataryayı yemiş bir batarya ücreti oldu mu 400 TL... Daha bu tabii ağlıyor nasıl olacak şimdi diye. Yine iş başa düştü tabii, cihaz geldi tamirden, benim laptoptan kalan RAM'i taktık buna. Bir de SSD taktık, PC toparladı kendini. Tabii hiç abim sağ ol, abim iyi ki varsın yok. O PC'yi öyle 2.5 yıl kullandı, aradan belli bir zaman geçti ve dedi ki "Abi PC alacağım, masaüstü toplayalım mı?" İçimden dedim ki hiç bulaşmasam mı acaba ama kuzen işte ne yapacaksın, gittim siteden PC topladım. 2018'in başları bunda Ryzen serisi PC topladım. Ekran kartını da GeForce 1060 koydum oyun oynarken problem yaşamasın diye. Tabii yine beni dinlemedi, gitti kafasına göre 5. nesil işletim sistemli makine aldı. Ekran kartını da yeni nesil aldı. Tabii ben acayip sövüyorum, bir daha sana bir şey yaparsam dedim giriştim, laflarımla cocuga kapattım. Dedim sakın beni arama PC'ye bir şey olursa... Aradan 1 ay geçti PC'si darboğaza düşmüş :D Bana da söyleyemiyor, sonradan öğrendim PC'yi satıp Xbox almış :DŞimdi mutlu mesut takılıyorlar, ama hiç unutmuyorum o hareketini "yookkk yeağğğhhhhhhh" deyişini. Pis herif...

Bu arada evkur çok kazık bir firma olabiliyor kendilerinden tek iyi olan 2 kere kulaklık aldım harikalar onun dışında çoğu ürüne +2000TL bas geç mottosunda bir firma.
 
Bizim ne yapmamızı istiyorsun?
Seni etiketleyip bir şey yazmanı istememiş.
Cevap vermek zorunda da değilsin.
Sosyal tuşuna tıklayarak daha faydalı olabileceğin konulara yönel.
1611672322704.png
 
Seni etiketleyip bir şey yazmanı istememiş.
Cevap vermek zorunda da değilsin.
Sosyal tuşuna tıklayarak daha faydalı olabileceğin konulara yönel.
Eki Görüntüle 853602
Ben sana sorduğumu hatırlamıyorum. Seni ETİKETLEMEDİM.

Lütfen konu gereksiz uzadı. Ben uzamasın diye mesaj yazmıyorum siz hala bana cevap yazma derdindesiniz.
"Konu dışı" bölümündesiniz. Burada kızlar soruyor da olur, anı da olur, yemek tarifi de olur. Gerilmeyin bu kadar.
Germeyin. Ben uzamasın konu diye arkadaşları kısa süreli göz ardı ettim siz hala cevap yazıyorsunuz.
@Moderasyon Ekibi konu kapanabilir mi? Gereksiz uzuyor.
 

Geri
Yukarı