Kuzenim virüslü dosyayı indirdi

Kuzen küçük zaten aklı sarmaz bu işe bu oyuna hile indiriyorum diye indirmiş sonra Discord'dan biri yazı bana annemin benim babamın tclerini isimlerini attı sonra kart bilgilerinin son 4 hanesini attı aklı sıra korkutup tehdit edecek küfür ettim Full hiçbir şey yapamayacağını söyledim sonra bütün mesajları sildi Discord'dan komple bütün mesaj kutumu temizledi sonra gitti. Kaspersky ile tarattım trojanleri buldu sildi.
TC kimlik numaraları her yerde geziyor. 100 TL'ye panel satılıyor. Kart bilgilerinizi cookie virüsüyle almış olabilir.

Kuzenim virüslü dosya indirip açmış Discord'dan bana benim ve ailemin T.C. Kimlik bilgilerimi attı, telefonumdaki fotoları attı kartlarımın son hanelerini attı.

Nasıl kurtulabilirim bir şey yapabilir. Engellesem bile engeli açıyor Discord'dan yazmaya devam ediyor.

Arkadaşlar kuzenim yapmış gibi anlatmışımda başka birisi yazdı bana kuzenim değil bu işi yapan kuzenim dosyayı yanlışlıkla indirdi oyun hilesi diye.

Token Grabber Kaspersky tarafından bulunuyor. FUD nedir fikrim yok, Discord illegaliyle uğraşmıyorum.
FUD Discord illegali değil hocam. Genelde mesela python ile yapılan Token Grabber'i fudluyorum ve kaspersky tarayınca virüsü bulamıyor. Fud'u araştırmanızı öneririm çoğu şuanda FUD kullanıyordur.

Kuzeniniz yaptı anladım herkeste öyle anladı çünkü biraz anlam bozukluğu var ilk mesajınızda. Size yazanı tanımıyor musunuz? Telefonunuzda ki özel fotoğraflara erişmiş telefon için önlem aldınız mı?

Google Drive'dan erişmiş çünkü eski fotolardı güncel yeni fotoğraf atamadı evet anlatımım hatalı olmuş kusura bakmayın heyecandan.

T.C. kimlik numaraları her yerde geziyor. 100 TL'ye panel satılıyor. Kart bilgilerinizi cookie virüsüyle almış olabilir.

Aynen bu mernis işiyle buldu zaten ismimide yanlış söyledi avel sonradan doğrusunu söyledi yani bir şey yapamaz değil mi?

Google Drive'dan erişmiş çünkü eski fotolardı güncel yeni fotoğraf atamadı evet anlatımım hatalı olmuş kusura bakmayın heyecandan.

Aynen bu mernis işiyle buldu zaten ismimide yanlış söyledi avel sonradan doğrusunu söyledi yani bir şey yapamaz değil mi?
TC kimlik ile bir şey yapamaz. Kredi kartınızın son 4 hanesini biliyorsada bir şey yapacağını zannetmiyorum ama internete alışverişe kapatabilirsiniz.

T.C. kimlik ile bir şey yapamaz. Kredi kartınızın son 4 hanesini biliyorsada bir şey yapacağını zannetmiyorum ama internete alışverişe kapatabilirsiniz.

Bende aynı şekil düşünüyorum çünkü ben küfür ettim ne haber falan yazınca aklınca korkutacaktı dediğim gibi beni sonra atmaya başlayınca devam ettim sövmeye hiçbir şey edemen dedim :D
Sonrasında zaten discordumdaki bütün mesajları sildi iz bırakmamak için.

Format at kafan rahat etsin.

Formatlada uğraşmak hiç istemiyorum ComboFix Windows 10 da çalışsa kafam rahat ederdide neyse kıbrısa dönüyorum okulum açılıyor 1 Mart'ta yarın geceye kadar da hazırlıklarım var sonra halledeceğim formatı.

E bunları ben zaten biliyorum desen çok epik olurdu. Kartların Google hesabına bağlı diyorsun herif zaten Google hesabının şifresini biliyordur oradan Amazon, Trendyol vs. şifreni alması çok uzun sürmez. Kartlarını alışveriş sitelerinden ve Google hesabından çıkar. Bence direkt kartlarını yenilemen daha doğru olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı