Kuzenimi nasıl uyutabilirim?

Ne oldu en son durum güncellemesi almak isterim.
Bu saatte mezuna kalan arkadaşlarını eve çağırdı. 3 kişi sigara ve kahve yapıyorlar. TV'nin sesi açık. İnstagram'dan canlı yayın açıyorlar, bağırıyorlar. LoL oynamaya çalışıyorum ama MS 190 oldu, bunlar yüzünden.
 
Bu saatte mezuna kalan arkadaşlarını eve çağırdı. 3 kişi sigara ve kahve yapıyorlar. TV'nin sesi açık. Instagram'dan canlı yayın açıyorlar, bağırıyorlar. LoL oynamaya çalışıyorum ama ms 190 oldu, bunlar yüzünden.
Modem sizin değil mi, onların hızını düşürün 300-400 KB/sn gibi bir değere. İnternet var olarak gözükür, ancak sizin pinginizi uçurmazlar.

Güzel yanı da anlamayan kişiler internet tam olarak gitmediğinden sizin müdahalenizi genelde fark etmezler. Telefonlarından Google'ı açtırıp bak yükleniyoe işte, internet var derseniz bir şeyden kıllanmıyorlar da genelde.
 
Baştan söylüyorum, troll bir konu asla değildir. Kuzenim bugün bize kalmaya geldi ve sabahlayan bir tip. Telefonla çok konuşuyor, bağırıyor. Kısacası rahatsız olmanız için her şeyi yapıyor. Gece vakti kuzenime seroquel (uyku ilacı) vermeyi düşünüyorum fakat kendisi astım hastası. Sabah sağ bir şekilde kalkabilir mi? Öğlenlere kadar uyusun hiç uyanmasın istiyorum.

Düzenleme: Arkadaşlar erkek değil, pes oynamayı bilmiyor. Aynı şeyi yazmaktan bıktım.

Sert bir dille uyarın, tabi bu bağırın demek değil. Normal bir konuşma tonunda lafı çakın yüzüne. Epey bozmayı başarırsanız sözlerinizi iyi seçerek, çıtını çıkaramaz bence.
 
1600470008720.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı