Kuzenimi nasıl uyutabilirim?

Arkadaş kuzine ilacı verdikten sonra kuzeni ölüyor ve otopside kanına bakıyorlar ve uyku ilacı tespit ediliyor. Sonra polisler arkadaşın tedirgin davranışlarından arkadaşı tutukluyor. Arkadaşta hapishanede "Koğuştakiler uyumuyor nasıl uyatabilirim?" Diye konu açıyor. Bu hikaye böyle biter.
Konu çok güldürdü ama en iyisi bu idi :D
 
Bahsettiğiniz ilaç ile ilgili ürün bilgileri kısmından bir kesit:

Antidepresan ilaçların çocuklar ve 24 yaşına kadar olan gençlerdeki kullanımlarının intihar düşünce ya da davranışlarını artırma olasılığı bulunmaktadır. Bu nedenle, özellikle tedavinin başlangıcı veya ilk aylarında ilaç dozunun artırılma/azaltılma ya da kesilme dönemlerinde hastanın gösterebileceği huzursuzluk, aşırı hareketlilik gibi beklenmedik davranış değişiklikleri ya da intihar olasılığı gibi nedenlerle hastanın gerek ailesi gerekse tedavi edicilerle yakinen izlenmesi gereklidir.
Ketiapinin 18 yaşından küçük çocuklarda ve ergenlerde kullanımı, bu yaş grubunda kullanımını destekleyen veriler olmadığından önerilmez. Ketiapinle yürütülen klinik çalışmalar erişkinlerde tanımlanan, bilinen güvenlilik profiline ilave yan etkiler göstermiştir (Bkz. Bölüm 4.8); bazı advers olayların (iştah artışı, serum prolaktin yükselmesi, kusma, rinit ve senkop) erişkinlere kıyasla çocuklar ve ergenlerde görülme sıklığı daha fazladır ya da çocuklar ve ergenler için farklı sonuçlar (ekstrapiramidal semptomlar ve iritabilite) ortaya çıkabilir. Örneğin daha önce erişkinlerde görülmeyen bir olay (kan basıncı artışı) tanımlanmıştır. Çocuklar ve ergenlerde tiroid fonksiyon testlerinde değişiklikler de gözlenmiştir.
 
Baştan söylüyorum, troll bir konu asla değildir. Kuzenim bugün bize kalmaya geldi ve sabahlayan bir tip. Telefonla çok konuşuyor, bağırıyor. Kısacası rahatsız olmanız için her şeyi yapıyor. Gece vakti kuzenime seroquel (uyku ilacı) vermeyi düşünüyorum fakat kendisi astım hastası. Sabah sağ bir şekilde kalkabilir mi? Öğlenlere kadar uyusun hiç uyanmasın istiyorum.

Düzenleme: Arkadaşlar erkek değil, pes oynamayı bilmiyor. Aynı şeyi yazmaktan bıktım.
Vur bir tane ensesine Allah'ına kavuştur. Bir daha asla uyanmaz. Test edildi onaylandı.
 

Geri
Yukarı