Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, kuzenim laptop aldı fakat arayüzde kasmalar yaşıyor. Özelikleri i5 10.nesil 8 GB RAM var.
Arkadaşlar, kuzenim laptop aldı fakat arayüzde kasmalar yaşıyor. Özelikleri i5 10.nesil 8 GB RAM var.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 29 Ekim 2020 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar, kuzenim laptop aldı fakat arayüzde kasmalar yaşıyor. Özelikleri i5 10.nesil 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı onboard mı?
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar, kuzenim laptop aldı fakat arayüzde kasmalar yaşıyor. Özelikleri i5 10.nesil 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı onboard mı?
Letsplaygwent Kilopat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 984 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat mühendisi öğrencisi. 29 Ekim 2020 #3 SSD var mı ?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Ekim 2020 #4 Tam sistem özellikleriniz nelerdir? Laptop veya marka PC ise bloatware olabilir. Temiz kurulum yapabilirsiniz.
Tam sistem özellikleriniz nelerdir? Laptop veya marka PC ise bloatware olabilir. Temiz kurulum yapabilirsiniz.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 29 Ekim 2020 #5 Windows 10'u siz mi kurdunuz? Siz kurduysanız orijinal Windows 10'mu? Bir de tam modelini yazabilir misiniz?
Windows 10'u siz mi kurdunuz? Siz kurduysanız orijinal Windows 10'mu? Bir de tam modelini yazabilir misiniz?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 Oktay Usta dedi: Windows 10'u siz mi kurdunuz? Siz kurduysanız orijinal Windows 10'mu? Bir de tam modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Morali kötüdür herhalde kasıyor laptop .
Oktay Usta dedi: Windows 10'u siz mi kurdunuz? Siz kurduysanız orijinal Windows 10'mu? Bir de tam modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Morali kötüdür herhalde kasıyor laptop .
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 29 Ekim 2020 #7 Schentienel dedi: Morali kötüdür herhalde kasıyor laptop . Genişletmek için tıkla... Cidden çok komikti. Hahaha.
Schentienel dedi: Morali kötüdür herhalde kasıyor laptop . Genişletmek için tıkla... Cidden çok komikti. Hahaha.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #8 Oktay Usta dedi: Cidden çok komikti. Hahaha. Genişletmek için tıkla... Değiştermesen ne güzeldi gülüp eğleniyoduk .
Oktay Usta dedi: Cidden çok komikti. Hahaha. Genişletmek için tıkla... Değiştermesen ne güzeldi gülüp eğleniyoduk .
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 29 Ekim 2020 #9 Schentienel dedi: Değiştermesen ne güzeldi gülüp eğleniyorduk . Genişletmek için tıkla... Pardon, ben öylesine komik yazdınız sandım. Amacınızı anlamamıştım. Kusura bakmayın. Evet ilk baş yanlış yazmıştım sonrasında değiştirdim. Tekrardan çok özür dilerim.
Schentienel dedi: Değiştermesen ne güzeldi gülüp eğleniyorduk . Genişletmek için tıkla... Pardon, ben öylesine komik yazdınız sandım. Amacınızı anlamamıştım. Kusura bakmayın. Evet ilk baş yanlış yazmıştım sonrasında değiştirdim. Tekrardan çok özür dilerim.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 29 Ekim 2020 #10 Hocam detaylı verin sistem bilgisini. Detay olmadan sorunu nasıl çözelim?