İnceleme Kwai inceleme

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 10.819
@0tac Hocam, kullanan insanların akıl sağlığı tiktok kullanıcılarından daha düşükse cinsel ve milli duyguları sömürülüp paranın dibine vurulur mu?
Not: Öyle yapacağımdan değil, sadece soruyorum.

Merak ettiğim şu: Uygulamayı indirsem günde 15 dakika video izlesem ne kadar para kazanırım?
Technopatta bile karşıma kwai çıkıyor. Bıktım artık şu uygulamadan (Size bir şey demedim yanlış anlaşılmasın). 30 lirayı ne kadar sürede kazandınız ayrıca?
Günlük 1 saat-yarım saat arası izledim ama dediğim gibi izlemenin sınırı var ve çok fazla kazandırmıyor check in yapsanız bile iyi kazanabilirsiniz. 2 hafta gibi bir süremi aldı. Önüme çıkan videolar çok saçmaydı başlarda, reklamlardaki gibiydi ama hoşuma giden videoları beğendikçe İnstagram Reels gibi oldu.
Şu anlık hiç 9 kademe görmedim, önceden IBAN ile çekildiğini biliyorum ancak kalktı ve daha sonra banka kartına çekme ile tekrar getireceğiz denmişti o yüzden banka kartı sanırım geldi dedim. Bu arada yanlış anlamayın bence güvenilir değil ama arkadaş güvenilir diyor gibi bir durum değil, bu konuda bilgi sahibi değilim siz güvenilir dediğiniz için etiketledim, zaten öyle bir fikrim olsa kendim de hiç yapmazdım.
Evet öyle tipler çok var ve sömürüyorlar görmemenin yolu sanırım beğendiğiniz videolara beğeni atmak, öyle yaparsanız bir süreden sonra böyle kişiler çıkmıyor.
Kullandığımdan dolayı biliyorum. Çok biliyorsanız siz kazanın.
Katılmıyorum, burda o kadar kazanıldığını anlattım zaten kendim de kazandım, ve kendim de para çekiyorum günlük 15 dakika izlese 50 TL gibi bir parayı hatta daha fazlasını 1 ayda çok rahat kazanabileceğini düşünüyorum. Bu para zaten geçinmelik değil ek bir para getirsin diye.

Haklısınız, ilk başta bana da reklamları vs. güvenilir gelmiyordu fakat son zamanlarda YouTube'da çok karşıma çıkmaya başlamıştı ve bende gerçekten işe yarıyor mu diye bi' bakayım demiştim. En sonunda biraz uygulamada video izledikten sonra ilk para çekme talebine özel 1 TL'yi çekmeyi denemiştim ve gerçekten para hesabıma gelince bende sevinip uygulamayı kullanmaya devam ettim. Memnunum, küçük bi' ek gelir sağlamak için mükemmel bir uygulama.

Video izledikçe puan kazanamıyorum. Herhangi bir yerden aktif etmek mi gerekiyor?

Buradanda karşıma çıktı hocam ne yapayım ben reklam izleyerek 15TL kazanmak hem de 1 2 saat reklam izleyeceğim.

Hocam sormak isterim, birini davet ettikten sonra "işleniyor" şeklinde bir ibare geldi. Bu ne kadar sürüyor?

Merak ettiğim şu: Uygulamayı indirsem günde 15 dakika video izlesem ne kadar para kazanırım?

Hocam öyle asosyal gibi 1 saat video izlemenize gerek yok. Gidin arkadaşlarınızı davet edin. Ben şu an Total 105TL çektim. Sadece arkadaşlarınızı davet edin. Ailenizin telefonundan yapıp her gün video izleyebilirsiniz. 4 telefondan yaptım her gün 5-6 dakika video izliyorum hepsinden. Günlük 20TL gibi bir getirisi oluyor. Tabii şu an dünya kupası olduğu için 1. davet edilen kişiden her gün 4TL kazanıyorsunuz. 1-10 gün için geçerli.

Hocam sormak isterim, birini davet ettikten sonra "işleniyor" şeklinde bir ibare geldi. Bu ne kadar sürüyor?
24 saat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…