KYC olmadan Monero almak

carexasdas

Zeptopat
Daha fazla  
Papara, Ininal ve nakit para ile LocalMonero'dan Monero aliyorum. Fakat 1 Monero'ya 3000 lira odemem gerekiyor. KYC olmadan daha ucuza Monero alabilecegim yerler var mi acaba?

Kyc gerektirmeyen 100 lerce borsa tanıyorum ama sen parayı oraya nasıl atacaksınönemli olan bu.

Papara, ıninal ve nakit para ile LocalMonero'dan monero aliyorum. Fakat 1 Monero'ya 3000 lira odemem gerekiyor. Kyc olmadan daha ucuza monero alabilecegim yerler var mi acaba?

Dextrade kyc istemiyor örnek ama oraya nasıl para atacaksın.

Papara, Ininal ve nakit para ile LocalMonero'dan Monero aliyorum. Fakat 1 Monero'ya 3000 lira odemem gerekiyor. KYC olmadan daha ucuza Monero alabilecegim yerler var mi acaba?
Yok, 3000 liraya aldığın para dışında maalesef bulunmuyor. KYC olmayan kartından çekip birebir sana değer verebilecek hiçbir borsa veya kuruluş yok. Bundan dolayı KYC doğrulaması olan adamlar giriyor bir monero'yu 2600tlye alıyor sana 3000'e satıyor. Basit ticaret, tek çözümü KYC doğrulaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…