2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Aralık 2022 #11 zKEBAB dedi: Aileden farklı bir ilde okuyanlar için hala sıkıntılı fakat aile ile aynı ilde okuyanlar için ideal bir bütçe. Genişletmek için tıkla... Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez.
zKEBAB dedi: Aileden farklı bir ilde okuyanlar için hala sıkıntılı fakat aile ile aynı ilde okuyanlar için ideal bir bütçe. Genişletmek için tıkla... Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.432 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #12 rıdemistaken dedi: Ailede aynı ilde okuyanlara pek çıkmıyor diye biliyorum çıksa da kredi olarak çıkıyor onu da paşa paşa ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... 2024 de paşa paşa ödeyeceğim o zaman.
rıdemistaken dedi: Ailede aynı ilde okuyanlara pek çıkmıyor diye biliyorum çıksa da kredi olarak çıkıyor onu da paşa paşa ödüyorsun. Genişletmek için tıkla... 2024 de paşa paşa ödeyeceğim o zaman.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Aralık 2022 #13 zKEBAB dedi: 2024 de paşa paşa ödeyeceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Ama faizsiz ödeyeceksin. Al bence.
zKEBAB dedi: 2024 de paşa paşa ödeyeceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Ama faizsiz ödeyeceksin. Al bence.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #14 Arkadaşlar kredi almak mantıklı mı şuanda?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.432 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #15 264523 dedi: Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir bu durum. Biraz tutumlu olan birisine yetecektir diye tahmin ediyorum. 264523 dedi: Ama faizsiz ödeyeceksin. Al bence. Genişletmek için tıkla... Benim okul bitti hocam.
264523 dedi: Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişebilir bu durum. Biraz tutumlu olan birisine yetecektir diye tahmin ediyorum. 264523 dedi: Ama faizsiz ödeyeceksin. Al bence. Genişletmek için tıkla... Benim okul bitti hocam.
rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 12 Aralık 2022 #16 Krantan dedi: Arkadaşlar kredi almak mantıklı mı şuanda? Genişletmek için tıkla... Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun. İş bulduğunda da hem onu ödersin hem de kendine bakarsın. Olmadı ailen az da olsa yardım ediyor.
Krantan dedi: Arkadaşlar kredi almak mantıklı mı şuanda? Genişletmek için tıkla... Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun. İş bulduğunda da hem onu ödersin hem de kendine bakarsın. Olmadı ailen az da olsa yardım ediyor.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #17 rıdemistaken dedi: Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun. İş bulduğunda da hem onu ödersin hem de kendine bakarsın. Olmadı ailen az da olsa yardım ediyor. Genişletmek için tıkla... İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler.
rıdemistaken dedi: Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun. İş bulduğunda da hem onu ödersin hem de kendine bakarsın. Olmadı ailen az da olsa yardım ediyor. Genişletmek için tıkla... İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.432 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #18 Krantan dedi: İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın.
Krantan dedi: İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #19 zKEBAB dedi: Benden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın. Genişletmek için tıkla... İlerde ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorum Faiz olsa almazdım ancak siz neden almayın dediniz?
zKEBAB dedi: Benden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın. Genişletmek için tıkla... İlerde ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorum Faiz olsa almazdım ancak siz neden almayın dediniz?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.432 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2022 #20 Krantan dedi: İleride ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorum faiz olsa almazdım ancak siz neden almayın dediniz? Genişletmek için tıkla... Benden büyük birkaç arkadaşım vardı ihtiyacı olmadığı halde aldılar. Sonra öderken sıkıntı oluyor. Pişman olan çok. (Ben kredimi harcarken onlar ödeme yapıyordu.)
Krantan dedi: İleride ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorum faiz olsa almazdım ancak siz neden almayın dediniz? Genişletmek için tıkla... Benden büyük birkaç arkadaşım vardı ihtiyacı olmadığı halde aldılar. Sonra öderken sıkıntı oluyor. Pişman olan çok. (Ben kredimi harcarken onlar ödeme yapıyordu.)