- Makaleler
- 4
Aileden farklı bir ilde okuyanlar için hala sıkıntılı fakat aile ile aynı ilde okuyanlar için ideal bir bütçe.
Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez.
Aileden farklı bir ilde okuyanlar için hala sıkıntılı fakat aile ile aynı ilde okuyanlar için ideal bir bütçe.
Ailede aynı ilde okuyanlara pek çıkmıyor diye biliyorum çıksa da kredi olarak çıkıyor onu da paşa paşa ödüyorsun.![]()
2024 de paşa paşa ödeyeceğim o zaman.![]()
Kişiden kişiye değişebilir bu durum. Biraz tutumlu olan birisine yetecektir diye tahmin ediyorum.Aıle evinde kalıyorum, benim 2 haftama yetmez.
Benim okul bitti hocam.Ama faizsiz ödeyeceksin. Al bence.
Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun.Arkadaşlar kredi almak mantıklı mı şuanda?
İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler.Şahsen alırdım zaten faizli olarak ödemiyorsun.
İş bulduğunda da hem onu ödersin hem de kendine bakarsın.
Olmadı ailen az da olsa yardım ediyor.
Benden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın.İhitiyacım çokda yok ama sırf faizsiz olduğu için alayım diyorum. Teşekkürler.
İlerde ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorumBenden bir tavsiye ihtiyacınız yok ise hiç almayın.
İleride ödeme kısmı daha kolay olursa keşke alsaymışım dememek için alıyorumfaiz olsa almazdım ancak siz neden almayın dediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.