KYK internetindeki agresif derece yasaklamalar

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Başlıkta da görüldüğü üzere bu konu hakkında birkaç şey söylemek isterim.
Anlamıyorum bu kadar agresif biçimde yasaklamalar neden var? Bu sene nedense KYK interneti bana tam anlamıyla azabı yaşatıyor. En basit mesela Technopat'a girmek istiyorum ama Technopat'a erişimi yasaklamışlar. Hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Hadi bunları geçtim zaten elimizde ayağımızda 5 kuruş paramız var dışarı çıkamıyoruz. Bilgisayarda hiç değilse en kötü LoL, CS:GO ve BF1 tarzı oyunları sorunsuz oynayabiliyorduk geçen sene ama artık bunlar da yok. Hadi her şeyi geçtim oyun da olmasın, sosyal de girmesin. Bari YouTube'a erişimi kısıtlamayın. Bildiğiniz YouTube'a bile giremiyorum. Ağ hatası veriyor. Ama ne zaman VPN açsam ne tesadüf ki girebiliyor. Her şey için VPN mi kullanmamız gerekiyor? Yemin ederim evimdeki hızlı ve kısıtlamasız internetimi özledim. Odaca konuştuk Superbox alalım dedik ama şebeke çekim gücü hak getire. Şebeke diye bir şey de yok. Şu an bu konuyu da KYK internetinde VPN açmış biçimde yazıyorum. Cidden artık bu konuda doldum. İnsanın en temel ihtiyacı haline gelmiş olan internet bu şekilde kısıtlanmamalı artık. YouTube'u bile geçtim artık adamlar gitmişler ne kadar hız testi yapan site varsa hepsini engellemişler. Hız testi yapıp da rezilliği herkese ifşa etmeyelim diye yasak koymuşlar. Fast, Speedtest, nperf falan hepsi yasaklanmış. Yemin ederim akıl tutulması yaşıyorum şu an. Bu konu altında bu durum hakkında konuşalım biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yapacak tek şey var ise toplanıp bu durumun bu şekilde olmadığını "bağırarak" belirtmek.
Nasıl yapacağız hocam? Gerçekten insanlara bakıyorum kimse gıkını bile çıkartmıyor. Nasıl kabullenebiliyorlar bu durumu anlamıyorum.

Technopat’ı kimin ne için yasakladığı bir merak konusu.

1.1.1.1 gibi ücretsiz, güvenilir ve engelleri aşan hizmetleri kullanabilirsiniz.

Ayrıca YouTube’un bir ton bilimsel ve kişisel gelişime katkı sağlayan içerik içerdiği halde yasaklı site listesinde konumlandırılması tam bir saçmalık.

Son düzenleme:
Technopat’ı kimin ne için yasakladığı bir merak konusu.

1.1.1.1 gibi ücretsiz ve güvenilir olan ve engelleri aşan hizmetleri kullanmak dışında pek bir şansınız yok.

Ayrıca YouTube ile bilimsel, kişisel gelişime katkı sağlayan hatta ders içerikleri gibi bir ton içerik izlenebiliyor iken yasaklanmış.
DNS ayarlamaya kalktığımda bağlantı hataları veriyor cihazlar. Onlar da yasaklı.

Sertifikayı yükleyip denersen belki girer. Amay oyunlara girmez büyük ihtimal
Sertifikanın hiçbir halta yaradığı falan yok. Aynı tas aynı hamam.

Ayrıca internet erişimi için sertifikanın şartlandırılması ayrı saçmalık abidesi.

Ayrıca YouTube ile bilimsel, kişisel gelişime katkı sağlayan hatta ders içerikleri gibi bir ton içerik izlenebiliyor iken yasaklanmış.
Başlarda inanamamıştım. Girdim hata verdi. Sonra VPN açıp tekrar girdim pat diye açıldı.

DNS ayarlamaya kalktığımda bağlantı hataları veriyor cihazlar. Onlar da yasaklı.

Sertifikanın hiçbir halta yaradığı falan yok. Aynı tas aynı hamam.

Ayrıca internet erişimi için sertifikanın şartlandırılması ayrı saçmalık abidesi.

Başlarda inanamamıştım. Girdim hata verdi. Sonra VPN açıp tekrar girdim pat diye açıldı.
1.1.1.1’in hem mobil hem PC uygulaması var.

1.1.1.1’in hem mobil hem PC uygulaması var.
Bağlanmıyor işte hocam. Denemiştim zaten bunu. Hem okul internetinde hem de KYK internetinde çalışmıyor.
Bağlantı hatası demişsin fotoğrafı var mı ?
Daha önce denemiştim zaten. Bağlanmıyor.

Şu an için tek bulabildiğim Ultrasurf'ün çalıştığı. O yolla bağlıyım 7/24.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı