KYK internetindeki agresif derece yasaklamalar

@Recep Baltaş el atarsa sosyal medyaya da bizler koyun sürüsü gibi el atarız mis gibi olur.

Biraz Facebook'tan sallarız, biraz Twitter'dan.
Miss.
Vallahi 4 koldan saldırıp gerçekten bu olaya son verelim. Her halta 3. parti olaylarla erişmek hoş bir şey değil. VPN ya da sertifika ile bağlanmak yani hoş bir şey değil.

Vallahi 4 koldan saldırıp gerçekten bu olaya son verelim. Her halta 3. parti olaylarla erişmek hoş bir şey değil. VPN ya da sertifika ile bağlanmak yani hoş bir şey değil.
İnternet ülke genelinde problemli. Bir yerde port yok, öbür tarafta kablo yok.
Bir bakıyorsun yurtlara şak diye kota uygulaması getiriyorlar... bir adım ötemizde Türkmenistan ve İran var.

Jahrein zamanında Twitter'da resmen anırdı KYK yurtlarındaki internet problemi hakkında adama akpli damgasi koyup gönderdiler o yüzden pek umut bağlamayın.

Bu konuda daha önce de Tweet atmıştım. Türk öğrencileri umursamayan yönetim cevap bile yazmadı. Tekrar gündeme getirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bir şekilde trendlere taşıyıp tüm öğrenciler olarak tag'e yüklenmeliyiz. Buna son vermemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…