KYK internetindeki agresif derece yasaklamalar

Bu konuda daha önce de Tweet atmıştım. Türk öğrencileri umursamayan yönetim cevap bile yazmadı. Tekrar gündeme getirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Twitter engellenmiş bakamadım :(

Bu konuda daha önce de Tweet atmıştım. Türk öğrencileri umursamayan yönetim cevap bile yazmadı. Tekrar gündeme getirdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu tweeti Facebook gruplarında da paylaşsanıza.
BGY-AMG-AOG-KNG-Fight Club falan.

Spam yapalım birazcık. 😂

Mesela merakımdan soruyorum: YouTube'a neden VPN kullanmadan giremiyoruz? Technopat sosyale neden giremiyoruz? Stackoverflow neden giremiyoruz? Mantıklı bir sebebi var mı bunların? En basit örnekler bunlar.
Birisi böyle olmasını istediği içindir.
Aklına başka bir sebep geliyor mu?

Büyük ihtimalle bu siteleri tek tek yasaklamamışlardır.
Beyaz liste kısmına girilen sitelere sadece erişim açılmıştır. Bu yüzden de çoğu site yasaklı gözüküyordur. Sadece devlet siteleri ve üniversite sitelerini ekleyip bırakmışlardır.

Bizim yurtta bir sıkıntı yok, o yasaklı dediğiniz tüm sitelere girebiliyoruz. Sertifikayı kurup deneyin. Technopat de açık, github da, youtube de.

Merak ettim yasak siyasal mı diye. Yoksa biz reyting olarak SDN'i geçeli çok oldu.
Yasaklamalar tek tek olmuyor, port şeklinde yasaklanıyor. Bu sebeple Technopat dahil hiçbir siteye kimsenin özel bir düşmanlığı yok, kendi kafanızda canavar yaratmayın kendinize... Akli sağlık önemli, koruyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı