Yani en azından okulu bir tık anlayabiliyorum da yurtların bu tip kısıtlamalara gitmesi aşırı saçma.Okullardaki ve yurtlardaki internet kısıtlamalarına gerçekten anlam veremiyorum...
Bu konuda daha önce de Tweet atmıştım. Türk öğrencileri umursamayan yönetim cevap bile yazmadı. Tekrar gündeme getirdim.
Bu konuda daha önce de Tweet atmıştım. Türk öğrencileri umursamayan yönetim cevap bile yazmadı. Tekrar gündeme getirdim.
Gerçekten feci etkileşim alır oralardan. Bu gruplarda olan arkadaşlar varsa bence paylaşsın. Bu rezalete dur dememiz lazım.Şu tweeti Facebook gruplarında da paylaşsanıza.
BGY-AMG-AOG-KNG-Fight Club falan.
Spam yapalım birazcık.![]()
Yok bir cacık olmaz biz ne yaparsak yapalım.Gerçekten feci etkileşim alır oralardan. Bu gruplarda olan arkadaşlar varsa bence paylaşsın. Bu rezalete dur dememiz lazım.
Mesela merakımdan soruyorum: YouTube'a neden VPN kullanmadan giremiyoruz? Technopat sosyale neden giremiyoruz? Stackoverflow neden giremiyoruz? Mantıklı bir sebebi var mı bunların? En basit örnekler bunlar.Bu durumların yaşanmasının illaki bir sebebi vardır.
Birisi böyle olmasını istediği içindir.Mesela merakımdan soruyorum: YouTube'a neden VPN kullanmadan giremiyoruz? Technopat sosyale neden giremiyoruz? Stackoverflow neden giremiyoruz? Mantıklı bir sebebi var mı bunların? En basit örnekler bunlar.
Yasaklamalar tek tek olmuyor, port şeklinde yasaklanıyor. Bu sebeple Technopat dahil hiçbir siteye kimsenin özel bir düşmanlığı yok, kendi kafanızda canavar yaratmayın kendinize... Akli sağlık önemli, koruyun.Merak ettim yasak siyasal mı diye. Yoksa biz reyting olarak SDN'i geçeli çok oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.