KYK internetindeki agresif derece yasaklamalar

Hayırdır size yalan borcum falan mı var? Gayet girilmiyor. Yukarıdaki arkadaşın attığı ekran fotoğraflarına bakın da gelin. Girilmiyor işte anlayın gayet de yasaklamalar mevcut. Ayrıca neden her halt için sertifika kullanalım? Adamlar çıkış yapmak için bile sertifika kurun diyor ama değişen bir şey yok yine.

Çağımızda internet istek değil mecburiyet haline gelmiştir ve KYK internetinin bu denli erişim kısıtlaması yapması tam bir saçmalık,ek olarak bahhsettikleri sertifika bir rezaletten ibaret. Beni
üzen durumlardan biri genel olarak gördüğüm insanların çoğunun tepkisiz kalması.

Çağımızda internet istek değil mecburiyet haline gelmiştir ve KYK internetinin bu denli erişim kısıtlaması yapması tam bir saçmalık,ek olarak bahhsettikleri sertifika bir rezaletten ibaret. Beni
üzen durumlardan biri genel olarak gördüğüm insanların çoğunun tepkisiz kalması.
Evet beni en çok tetikleyen de bu. İnsanlar nasıl bu kadar kayıtsız kalabilirler inamamıyorum.

@Recep Baltaş Hocam sanırım az da olsa ses çıkarmamız işe yaradı. Söz konusu olan çoğu yasaklar kalkmış durumda. Hız testi yapılabiliyor, Github engelli değil, oyun servislerine erişebiliyoruz yeniden. YouTube yasağı da kalkmış. Ayrıca Technopat'a girebiliyor sorunsuz.

Son düzenleme:
Konuyu ne yazik ki güncelliyorum, an itibarıyla tüm yasaklar daha fena halde geri geldi, önceden yasaklar olmasına rağmen gece 2 sonrası internet hızlanirdi, artık onu da kaldırmışlar. Bir şey yapmamiz lazim, bunu durdurmamiz lazim ama nasıl? Kaldigimiz KYK'larin müdürüne topluca gitsek eminim bizi sadece paslayacaktir. Sorun direkt Gsb'de, biz bunu nasıl cozelim ki? Sinir krizi gecireceğim aklımı yitireceğim yardım edin

Konuyu ne yazik ki güncelliyorum, an itibarıyla tüm yasaklar daha fena halde geri geldi, önceden yasaklar olmasına rağmen gece 2 sonrası internet hızlanirdi, artık onu da kaldırmışlar. Bir şey yapmamiz lazim, bunu durdurmamiz lazim ama nasıl? Kaldigimiz KYK'larin müdürüne topluca gitsek eminim bizi sadece paslayacaktir. Sorun direkt Gsb'de, biz bunu nasıl cozelim ki? Sinir krizi gecireceğim aklımı yitireceğim yardım edin
Bizde de bu şekilde şu an. Arkadaş TRT izlemeye çalıştığında yurt dışından izlenemiyor hatası alıyor. Her şeye engel var. İnterneti kullanamıyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı