KYK kredi kartı limit arttırmak

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selam, Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu Bankkart genç'i kullanıyorum. KYK kredimin yattığı hesap ile KYK kredi kartı hesabım ayrı bildiğiniz gibi. 5500TL'lik bir harcama yapmam lazım ama benim elimde 3800TL var, kredi kartı kısmında da 1700TL limitim var. Kredi kartımdaki parayı çekip banka kartıma yatırma ya da banka kartımdaki parayı borç öde diyerek oraya atıp 5500TL'lik işlemimi gerçekleştirmem mümkün mü?

Gelir göstermeniz lazım Ziraat uygulaması içinden... :)

Zamanında aldık 500 lira limitim var benimde.
Öğrenciyim, herhangi bir gelirim yok. Peki KYK kredi kartı limitimin tamamını nakit olarak çekmek gibi bir imkanım yok mu? Ya da başka bir yere aktarıp oradan kendi kartıma aktarma?

Öğrenciyim, herhangi bir gelirim yok. Peki KYK kredi kartı limitimin tamamını nakit olarak çekmek gibi bir imkanım yok mu? Ya da başka bir yere aktarıp oradan kendi kartıma aktarma?
Banka kartı üzerinden tek çekim olarak ödeme yapabiliyor olmanız lazım, bunun dışında havale de yapılabilir. Tabii bir yerlerden üzerini tamamlamanız gerekir.

Direkt o dönüşüm işlemini yapamazsınız ama bir kuyumcudan kredi kartıyla altın alıp, geri nakit olarak satarsanız 1700 lirayı biraz kayıpla nakite çevirebilirsiniz.

Banka kartını nakit içim kullanabilirsiniz içinde birikim varsa.. Onun dışında kredi kartı durum bilgisine gelince nakit avans gibi bir tuş vardı. Ama hiç kullanmadım ona bakabilirsiniz hocam.

@Sueqraa Harcamayı nerede yapacaksınız?
@R.B.D Harcama yapacağı yer eğer Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi bir yerse işlemi yapabilmesi için öneri sunacağım.
PT.com.tr diye bir site, iPad alacağım. Parçalı ödeme sistemleri var ama çözemediğim için öyle alamıyorum, jeton falan birkaç saçma şeyden bahsediyorlardı. Ayın 19'unda elime biraz para geçecek, sanırım onu bekleyeceğim ama yine de tavsiyenize açığım.

@Sueqraa Siparişinizi birden fazla kart ile ödeme olarak tamamlayın. Sonrasında siteden ilk önce 3800 TL'lik jeton alın bunu banka kartıyla ödersiniz. Kalan tutar kadar kredi kartınızla tekrar jeton alın. Siparişinizin için yeterli sayıda jeton aldığınızda siparişinizi onaylarlar.
İlk önce banka kartınız ile işlem yapın bazı sitelerde banka kart ile ödemelerde sorun olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı