KYK kredi kartı limit arttırmak

@Sueqraa Siparişinizi birden fazla kart ile ödeme olarak tamamlayın. Sonrasında siteden ilk önce 3800 TL'lik jeton alın bunu banka kartıyla ödersiniz. Kalan tutar kadar kredi kartınızla tekrar jeton alın. Siparişinizin için yeterli sayıda jeton aldığınızda siparişinizi onaylarlar.
İlk önce banka kartınız ile işlem yapın bazı sitelerde banka kart ile ödemelerde sorun olabiliyor.
Dediğiniz şekilde yaptım, onaylanmasını bekliyorum. İşe yararsa geri dönüş sağlayacağım, teşekkür ederim.

@Sueqraa Aşağıda bıraktığım linkten iletişim formunu doldurup gönderin bir kontrol etsinler.
Örnek bir mesaj bırakıyorum dilerseniz gerekli yerleri güncelleyip gönderebilirsiniz.
"Merhaba, birden fazla kart ile ödeme yöntemiyle – numaralı siparişi verdim. Sipariş ücreti kadar jeton almış olmama rağmen siparişim halen kontrol ediliyor aşamasında gözükmektedir. Siparişimin kontrol edilmesini ve onaylanmasını talep ediyorum."

@Sueqraa Aşağıda bıraktığım linkten iletişim formunu doldurup gönderin bir kontrol etsinler.
Örnek bir mesaj bırakıyorum dilerseniz gerekli yerleri güncelleyip gönderebilirsiniz.
"Merhaba, birden fazla kart ile ödeme yöntemiyle – numaralı siparişi verdim. Sipariş ücreti kadar jeton almış olmama rağmen siparişim halen kontrol ediliyor aşamasında gözükmektedir. Siparişimin kontrol edilmesini ve onaylanmasını talep ediyorum."
Bugün maaş günü malum, maaş ile eksiği kapattım ve kalemi kredi kartımdan çektim. Umarım siparişi gönderirken de bu kadar bekletmezler 😅. Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı