batu.cvc Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2025 #1 Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2025
Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 1 Yer Ankara 23 Kasım 2025 #2 İlgili kurumun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.365 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 23 Kasım 2025 #3 xBN dedi: İlgili kurumun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gençlik ve spor bakanlığını araman lazım.
xBN dedi: İlgili kurumun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gençlik ve spor bakanlığını araman lazım.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.503 Çözümler 126 23 Kasım 2025 #4 batu.cvc dedi: Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim. Genişletmek için tıkla... Vadesiz hesap açtın mı veya bilen var mı yatması için vadesiz mi açmak lazım?
batu.cvc dedi: Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim. Genişletmek için tıkla... Vadesiz hesap açtın mı veya bilen var mı yatması için vadesiz mi açmak lazım?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2025 #5 batu.cvc dedi: Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim. Genişletmek için tıkla... T.C numaranın son hanesine göre yatma günleri vardı yanlış hatırlamıyorsam belki ondan olabilir.
batu.cvc dedi: Ziraat mobilde hesabım var, kart elime bugün geçti. Paranın çoktan yatması gerekiyordu ama hala yatmadı, ne yapmam lazım çözemedim. Genişletmek için tıkla... T.C numaranın son hanesine göre yatma günleri vardı yanlış hatırlamıyorsam belki ondan olabilir.