KYK Wi-Fi oturumu kapatılmadan mobil veri kullanılırsa, KYK internetindeki geçmiş görülür mü?

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
KYK yurdunda Wi-Fi oturumunu kapatmayı unutmuştum, kendi internetimle geçmiştim ve sadece cinsel içerikli bir siteye girip geri çıktım. Sonra aklıma gelince gidip oturumu kapattım ama yine de o siteye girmiş olduğu görmüş olabilirler mi? Kendi internetimi kullanmama rağmen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi simgesi varsa Wi-Fi logu tutar. Yoksa tutmaz. Oturum açma kapatma muhabbeti KYK'da nasıl bilmiyorum.

Bilgisayardan bakıyordum hocam ama telefonda zaten bildirim vardı cihaz bağlı diye başka bir cihaz bağlı olamaz yine de ben merak ettim oturup kapatılmadigi için yine de erişimleri olur mu diye.

Cinsel içerikli bir siteye girmeni bu kadar dert edeceklerini sanmıyorum. Hatta umursamazlar bile.

Niye umursamasınlar ki sonuçta cinsel içerikli bir şey ne tür bir niyetle izleyebilir siniz bunu düşünürler gibi geliyor bana.

Ne tür bir niyet olabilir ki? Haz almak için izliyorsun, bunda yanlış bir şey yok. Türkiye gibi bir ülkede zaten 7/24 stres yaşıyoruz. Bir varlığın ya da başka birinin özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece istediğini yapmak senin en doğal hakkın.

Diyelim ki umursadılar, ne yapacaklar? Seni yurttan mı atacaklar, sosyal medyada mı paylaşacaklar, şantaj mı yapacaklar? Böyle şeyler pek mümkün değil. Üstelik bu davranış sadece sana özgü değil; o yurtta bulunan birçok kişi de aynı şeyi yapıyordur.

Kaldı ki yurt interneti zaten bu sitelere erişim engeli getirmiş durumda. Sen bu engeli aşıyorsan, aslında onların yapabilecekleri her şeyi yapmış olduklarını gösteriyor. Devlet sana bir hizmet sunuyor, sen de onu kullanıyorsun; nasıl kullandığın sana bağlı.

(Gerçi Türkiye’ye tam anlamıyla özgür diyemeyiz ama demek istediğimi anladın sanırım.)

(Ayrıca işin din tarafı tamamen sana kalmış. Devlet din ile düşünemez, düşünmemelidir. Buna laiklik denir. Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir ve laik kalacaktır.)

KYK yurdunda Wi-Fi oturumunu kapatmayı unutmuştum, kendi internetimle geçmiştim ve sadece cinsel içerikli bir siteye girip geri çıktım. Sonra aklıma gelince gidip oturumu kapattım ama yine de o siteye girmiş olduğu görmüş olabilirler mi? Kendi internetimi kullanmama rağmen?
Mobil veri kullandığınız için göremezler. Geçmiş sizin operatörünüze gidiyor. Ki suç işlemediğiniz müddetçe onlar da göremezler, yasak. Ayrıca @Lejant çok çok haklı. Yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Bunlara kafayı takmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı