Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 1 Nisan 2021 #11 Lodge dedi: Polis'i arasan yardımcı olamazlar mı? Genişletmek için tıkla... Polis ne yapabilir ki?
JacK01 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #12 LithLirion dedi: 1 yıl kadar önce annem de KYK yurdunda karantinada kalmıştı. İnternet için görevlilerden yardım istemişti, onlar da yardımcı olmuşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yardımcı olmuşlar? Bulunduğum kata kimse çıkmıyor. Bir de kahvaltıda ekmek dağıtıyorlar mı? Kahvaltı ne zaman dağıtılıyor?
LithLirion dedi: 1 yıl kadar önce annem de KYK yurdunda karantinada kalmıştı. İnternet için görevlilerden yardım istemişti, onlar da yardımcı olmuşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yardımcı olmuşlar? Bulunduğum kata kimse çıkmıyor. Bir de kahvaltıda ekmek dağıtıyorlar mı? Kahvaltı ne zaman dağıtılıyor?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 1 Nisan 2021 #13 JacK01 dedi: Gönderdim hocam. Teşekkürler Gmail hesabı jackk3027@gmail.com Hocam ? Genişletmek için tıkla... Gönderdim.
JacK01 dedi: Gönderdim hocam. Teşekkürler Gmail hesabı jackk3027@gmail.com Hocam ? Genişletmek için tıkla... Gönderdim.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 1 Nisan 2021 #14 Enes zrsz dedi: Polis ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Niye var o zaman? Pogaca getiriyorlar.
Enes zrsz dedi: Polis ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Niye var o zaman? Pogaca getiriyorlar.
JacK01 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #15 Lodge dedi: Niye var o zaman? Pogaca getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Pogaca mı ?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Nisan 2021 #16 Lodge dedi: Niye var o zaman? Pogaca getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam poğacayı ne yapabilir ki Modem'e yedirip midesini mi bozacaklar internet bağlantısında açık yaratması için.
Lodge dedi: Niye var o zaman? Pogaca getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam poğacayı ne yapabilir ki Modem'e yedirip midesini mi bozacaklar internet bağlantısında açık yaratması için.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 3 Nisan 2021 #17 Pogaca ile modemi bagdastirman senin problemin. Sacma konusma. Karantina’da Polis reklami yapilirken iyiydi. Soyle boyle yardim icin arayabilirsiniz.
Pogaca ile modemi bagdastirman senin problemin. Sacma konusma. Karantina’da Polis reklami yapilirken iyiydi. Soyle boyle yardim icin arayabilirsiniz.