5 gün ekstra mühlet verilir genellikle, sonrasında kaydın silinebilir.KYK nisan ayı yurt ücretini ödemeyi kaçırdım. Uzatırlar mı ödemeyi? Aksi takdirde kaydım silinecek. Aydınlatacak olan var mı?
KYK nisan ayı yurt ücretini ödemeyi kaçırdım. Uzatırlar mı ödemeyi? Aksi takdirde kaydım silinecek. Aydınlatacak olan var mı?
öğleden sonrayı bekliyelim bari, halledersen banada haber verir misinŞu an aynı problemi ben de yaşıyorum. İdareye gittiğimde bana "öğleden sonrayı bekle ve ödemeleri kontrol et, ödeme süreleri uzatılabiliyor" dendi.
Berbat bir yurt hizmeti sağlayıp, odaları 6 kişilik yapıp öğrencilere nefes alamayacakları bir ortam verip biz yurt ücretini birkaç gün geciktirince direkt yurttan kaydımızı silmiyorlardır umarım XD
1 saattir düzenli olarak kontrol ediyorum ama bir şey göremedim. Bir şey öğrenirsen sen de aynı şekilde benim yorumuma yanıt vererek söyler misin?öğleden sonrayı bekliyelim bari, halledersen banada haber verir misin![]()
anlaştık dostum1 saattir düzenli olarak kontrol ediyorum ama bir şey göremedim. Bir şey öğrenirsen sen de aynı şekilde benim yorumuma yanıt vererek söyler misin?
Arkadaşlar ödemeler uzatılmış, hallettim ben şimdi.anlaştık dostum![]()
evet dostum bende hallettim şimdiArkadaşlar ödemeler uzatılmış, hallettim ben şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.