T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.210 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #11 Canary27 dedi: Kredi alıyorum fakat daha ödemeye başlamadım okul bitince mi ödemeye başlanıyor oda? Genişletmek için tıkla... Okul bittikten 2 yıl sonra taksitli ödeme başlar, öncesinde öderseniz faizin belirli kısmı silinir. Canary27 dedi: Ek olarak KYK ücreti yaz ayında yatırılıyor mu kesin bir bilginiz var mıdır? Attığım GSB mesajı ile buradaki cevaplar biraz kafamı karıştırdıda. Genişletmek için tıkla... Yatırılmaması lazım, dediğim gibi geçen yıl deprem ondan önceki 2 yıl pandemi derken 3 yıl geçmiş. Ben 4 yıl önce yatırmamıştım.
Canary27 dedi: Kredi alıyorum fakat daha ödemeye başlamadım okul bitince mi ödemeye başlanıyor oda? Genişletmek için tıkla... Okul bittikten 2 yıl sonra taksitli ödeme başlar, öncesinde öderseniz faizin belirli kısmı silinir. Canary27 dedi: Ek olarak KYK ücreti yaz ayında yatırılıyor mu kesin bir bilginiz var mıdır? Attığım GSB mesajı ile buradaki cevaplar biraz kafamı karıştırdıda. Genişletmek için tıkla... Yatırılmaması lazım, dediğim gibi geçen yıl deprem ondan önceki 2 yıl pandemi derken 3 yıl geçmiş. Ben 4 yıl önce yatırmamıştım.
Canary27 Megapat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #12 tempZ dedi: Okul bittikten 2 yıl sonra taksitli ödeme başlar, öncesinde öderseniz faizin belirli kısmı silinir. Yatırılmaması lazım, dediğim gibi geçen yıl deprem ondan önceki 2 yıl pandemi derken 3 yıl geçmiş. Ben 4 yıl önce yatırmamıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum o zaman yine aynı uygulama devam ediyordur diye düşünüyorum çünkü GSB'nin sitesinde de temmuz ve ağustos ayları yatırılmadığı konusunda bilgi verilmiş.
tempZ dedi: Okul bittikten 2 yıl sonra taksitli ödeme başlar, öncesinde öderseniz faizin belirli kısmı silinir. Yatırılmaması lazım, dediğim gibi geçen yıl deprem ondan önceki 2 yıl pandemi derken 3 yıl geçmiş. Ben 4 yıl önce yatırmamıştım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum o zaman yine aynı uygulama devam ediyordur diye düşünüyorum çünkü GSB'nin sitesinde de temmuz ve ağustos ayları yatırılmadığı konusunda bilgi verilmiş.