KYK yurtlarında oyunlara erişimin kısıtlanması

ardaaksbb

Picopat
Katılım
27 Eylül 2022
Mesajlar
144
Çözümler
1
Yer
marmaris
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
KYK yurtlarında internet kotası 32 GB'a çıkartılmıştı geçen aylarda. Biraz önce KYK yurtlarının internetinde oyunlara erişim kısıtı olduğunu duydum. Günümüz türkiyesinde gençlerin tek eğlenceleri okuldan sonra yurda gelip 3 4 el LoL atmaktı. Ona da göz diktiler. Üzücü.
 
Çalışan VPN öneriniz var mı?

Rekabetçi oyun vs oynayacaksan hiç bulaşmaman daha iyi ping vs artıyor. Yok eğlencesine ise bordoklavyeli VPN yaz Google'a çıkar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Proxyde bir seçenek olabilir. Yurtta kalan arkadaşlarım var onlarada şunu tavsiye etmiştim kullananlar var memnunlar mı bilmiyorum ama, evden iyi kötü neyse bir bilgisayara vpn/proxy sunucusu kurmuştum. Bir de statik IP üyeliği almıştım, DDNS de olabilir. Windows'un kendi ayarlarına statik IP adresini girerek kullanmıştım. Hem kalıcı çözüm oluyor hem de iki gün sonra gitti gidecek derdi olmuyor. Tabii IP, port yönlendirmesi ve IP ile port dinleme ayarı yapmak gerekiyor. Bu sayede eski cihazlarda değerlendirilmiş oluyor.
 
Çoğu mobil operatörde genç paketlerinde 200-300 tl arası sınırsız GB veren paketler var durumunuz var ise alın telefon internetiyle bağlanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı