Daha fazla
Premium VPN almadan önce ücretsiz sürümüyle tek tek dene, ben bu şekilde yapmıştım. Ne hikmetse bazı oyunlarda oyuncu bulamama sorunu yaşıyordum ama.
Tunnel Bear vardı benim zamanımda ama şimdi devlet de tespit edip hepsine tek tek çöküyor, çalışanını bulmak için baya uğraşmalısın, devlet çökmemişse bile KYK çökmüş olabilir. Baktın işin içinden çıkamıyorsun, git yakın ülkelerden birinden (Romanya, Bulgaristan vb.) sunucu kiralayıp kendi VPN servisini oluştur, hatta 2-5 kişi ortak bile yapabilirsiniz, sunucuların hızları muhtemelen KYK internetine göre kat ve kat üstündür yani darboğaz yapmaz. Anca biraz LAG yapar onu da idare edeceksin. Eğer LAG olmasın dersen Türkiye 'den ve bulunduğun yere en yakın yerden sunucuyu kirala, bu sayede baya stabil bir bağlantın olur. Ben işin içinden çıkamasaydım bu şekilde yapacaktım. Resmen insanlık ayıbı ya, gençler hiç mi kafa dağıtmayacak? Kendi VPN 'ni nasıl kurabileceğinle ilgili internette bolca kaynak var, ben çok araştırmamıştım çünkü gerek duymamıştım.
Örnek video;
Örnek video;