dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 7 16 Ocak 2024 #1 Geçen yıl izin almadan direkt sınavım bitince eve dönmüştüm. Bugün aşağıda tatile çıkan öğrencilerin izin alması gerekmektedir diye yazı gördüm. Bu izin kontrol amaçlı mı ya da kötü durum 30 günlük izinden mi kullanacağız?
Geçen yıl izin almadan direkt sınavım bitince eve dönmüştüm. Bugün aşağıda tatile çıkan öğrencilerin izin alması gerekmektedir diye yazı gördüm. Bu izin kontrol amaçlı mı ya da kötü durum 30 günlük izinden mi kullanacağız?
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 7 17 Ocak 2024 #3 Panchion dedi: Evet, zorunlu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim izin alırsak tatilde süremizden düşüyor mu?
Panchion dedi: Evet, zorunlu. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim izin alırsak tatilde süremizden düşüyor mu?
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #4 dustin poirier dedi: Demek istediğim izin alırsak tatilde süremizden düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşmüyordu bizim yurtta tatil zamanlarında. Ama izin almak zorunlu.
dustin poirier dedi: Demek istediğim izin alırsak tatilde süremizden düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Düşmüyordu bizim yurtta tatil zamanlarında. Ama izin almak zorunlu.