KZ Castor Harman IEM ile ekolayzır kullanılmalı mı?

trashopolis

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu kulaklığı satın aldım. KZ'nin gönderdiği kabloyla kullanıyorum. Ekstra ekolayzır kullanmalı mıyım? Üzerindeki Switch'leri neye göre değiştirmeliyim? Bir de kablonun üzerinde sağ sol yazmıyor, bunun bir önemi var mı?
@obekaroglu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kişisel ses zevkinize göre ayarlama yapabilirsiniz kulaklığın ses karakterinden memnun değilseniz.

Merhaba. Bu kulaklığı satın aldım. KZ'nin gönderdiği kabloyla kullanıyorum. Ekstra ekolayzır kullanmalı mıyım? Üzerindeki Switch'leri neye göre değiştirmeliyim? Bir de kablonun üzerinde sağ sol yazmıyor, bunun bir önemi var mı?
@obekaroglu

Merhaba. Ekstra ekolayzer aldığınız kulaklığın sesi kulağınıza hoş gelmiyor ise veya bazı kısımları düzeltmek istediğiniz durumlarda gerekiyor ki bu kulaklıkta zaten manuel olarak pinler ile yapılabiliyor.
KZ firmasının açıklamasına göre 1. ve 2. Switch'ler aktif edildiğinde bass yükselişi elde ediliyor. 3. Switch mid ve tizler için, 4. Switch ise tizler için geçerli denilmiş.
Kablodaki sağ sol ayrımı önemli ama zaten kulaklıkları kulağınıza takıp üstteki kancayı da kulağınızdan doğru şekilde geçirebilirdiyseniz sorun yok demektir.
Son olarak ses karakteri bana göre Switch'lerin hepsi kapalı konumda iken daha temiz ve detaylı duruyor. Ben hiç açmadım açıkçası. Sadece bass önemli olan rap trap müzik türlerinde açtım.

Yeni konular

Geri
Yukarı