KZ Z1 Pro alınır mı?

Beatzy

Hectopat
Daha fazla  
Kullanan var mı? 350 TL'ye buldum 2. el temiz alınır mı? Acaba ses kalitesi nasıl? Bass konusunda başarılı mı? Maksimum 450-500 TL'ye kadar 2. el öneriniz var mı?

Yakın zamanda iem almak için forumlarda falan gezerken hep KZ ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm. Yani Tuning'in falan pek iyi olmadığından bahsediyorlar hep. Buna karşın eğlence kulaklığı diyorlar. Yani öyle çıstak çıstak müzik dinlicekseniz alınabilir tarzında görüşler vardı.

KZ, TWS işini bir türlü yapamadı. Gerçi IEM'leri de daha yeni yeni yapabilmeye başladılar :)

Bir de bence tanıdığınız biri değilse TWS ürünleri 2. el alınmaz. Defalarca kez düşmüş olabilir, pili bitik durumda olabilir, her şeyden önce başkasının kulak sıvısıyla bol bol temas eden bir ürün. Çok detaylı temizlik gerekir.

Sıfır Edifier X3S alın.

KZ, TWS işini bir türlü yapamadı. Gerçi ıem'leri de daha yeni yeni yapabilmeye başladılar :)

Bir de bence tanıdığınız biri değilse TWS ürünleri 2. el alınmaz. Defalarca kez düşmüş olabilir, pili bitik durumda olabilir, her şeyden önce başkasının kulak sıvısıyla bol bol temas eden bir ürün. Çok detaylı temizlik gerekir.

Sıfır edifier X3s alın.

İnceleyeceğim başka bass ağırlıklı öneriniz var mı eski Samsung galayx buds Plus kullanıcısıyım ve sesini çok beğeniyorum ona bir alternatif arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı