KZ ZSN Pro 2 alınır mı?

kayraac

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır kendime kablolu bir kulaklık arıyorum. Hem oyun için hem de müzik dinlemek için basslari ve tizleri tatmin eden bir kulaklık arıyorum. Genel olarak bass sevdiğimi söyleyebilirim. Bu kulaklık bana gider mi veya başka hangi kulaklıklara yönetebilirim?

KZ Zna önerebilirdim ama stoklar bitmiş. 12mm sürücülü ve hibrit bir model. Hem Aux hem de Type-c orijinal kablosuyla da denedim. Gayet başarılı. Tek sıkıntım dışarıda takılırken genel olarak yaşanan telefon veya başka radyo sinyallerinin arada bir yarattığı cızırtı. Hani hoparlörün ysanına telefon koyarsın da telefon çalarken bir ses gelir ya. Çok yüksek olmasa da kısık sesle müzik dinlerken keyif kaçıraibliyor. Ama genel olarak bilgisayarda çok etkili. Hele ki DAC ses kartına bağladığımda muazzam bir şeye dönüşüyor.

KZ Zna önerebilirdim ama stoklar bitmiş. 12mm sürücülü ve hibrit bir model. Hem Aux hem de Type-c orijinal kablosuyla da denedim. Gayet başarılı. Tek sıkıntım dışarıda takılırken genel olarak yaşanan telefon veya başka radyo sinyallerinin arada bir yarattığı cızırtı. Hani hoparlörün ysanına telefon koyarsın da telefon çalarken bir ses gelir ya. Çok yüksek olmasa da kısık sesle müzik dinlerken keyif kaçıraibliyor. Ama genel olarak bilgisayarda çok etkili. Hele ki DAC ses kartına bağladığımda muazzam bir şeye dönüşüyor.
Hocam dediğin gibi znanin güzel olduğunu gördüm fakat temuda bulamadım temudan almak istemmemin sebebide vergilerle birlikte 1100 TL tutuyor (birkaç ürün daha var) yani daha ucuza geliyor fakat kz marka kulaklıklar Türkiye'de 1200 1500 TL civarında ve temudan almak bence çok daha mantıklı temudan hangi kulaklığı alabilirim sence kz markasının birçok kulaklığı var temuda

Geri
Yukarı