KZ ZSN Pro vs CX275S

ismailhbilal

Hectopat
Herkese merhaba, kulaklık değiştirmeye karar verdim. Kullanım alanı oyun ve müzik olacak, ses kalitesinin iyi olması önemli. Kulak dışı almayı düşünüyordum fakat sadece oyunda ses kasmadığımdan müzik performanslarının iyi olması için yüksek meblağ gerekiyor diye düşünüyorum. JBL C100S'i kullanıyorum. Sizce 200 bandında marka olarak iyi bilinen sennheiser CX275S mi yoksa KZ ZSN Pro mu? KZ önerirseniz eğer Aliexpress'ten mi alınmalı (bir miktar ucuza geliyor) yoksa garanti vs için burdan mı alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için teşekkür ederim. Her ikisininde performansını deneyimleyen var mı? Ne gibi farkları var? Ayrıca CX 300s ile aralarında çok fark var mı? C100s'den geçtiğimde uçurum gibi fark olur mu?

KZ ZSN Pro daha iyi.
Kısaca açıklarsam; KZ ZSN Pro'da toplam 4 adet sürücü bulunuyor. Bunlardan biri tiz ve midleri, diğeri ise bassları veriyor. Ayrıca KZ kulaklıkların kablosu çıkartılıp takılır cinsten. Yani kablo koparsa yeni kulaklık almana gerek yok direkt kablosunu da alabilirsin. Ayrıca kablosuz yapmak için bluetooth kablosu da satılıyor. İstersen kablosuz da kullanabiliyorsun kulaklığı.
Ayrıca KZ markası ülkemizde çok bilinmese de, kulak içi kulaklık konusunda oldukça iyi bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…