KZ ZSN Pro X almaya değer mi?

Hocam iyi geceler diliyorum. Moondrop Chu 2'yi almaya karar verdim fakat internette bulamadım sorumun cevabını. Kulaklık için bir ses kartı gerekiyor mu? Çoğunlukla telefonda kullanacağım.
Hayır, illa ki gerekmiyor. Bilgisayar için iyi bir ses kartı ile çok iyi performans alırsın. Ancak telefonda zaten direkt tak/kullan şeklinde.

Hocam iyi geceler diliyorum. Moondrop chu 2'yi almaya karar verdim fakat internette bulamadım sorumun cevabını. Kulaklık için bir ses kartı gerekiyor mu? Çoğunlukla telefonda kullanacağım.

Eğer illa sesleri daha temiz almak istiyorsan bu kulaklığa bakabilirsin dps kartı mevcut.
Burada da satıyorlar ama stoklarda kalmamış özelliklere bakmak için burayı kullanabilirsin.

Eğer illa sesleri daha temiz almak istiyorsan bu kulaklığa bakabilirsin dps kartı mevcut.
Burada da satıyorlar ama stoklarda kalmamış özelliklere bakmak için burayı kullanabilirsin.
Jiu’nun hem stoğu yok hem de olsa bile daha pahalı olacaktır.

DSP ile daha temiz ses almanin alakasi nedir tam olarak? Daha temiz sesle ne kastediliyor mesela? DSP dedigin EQ zaten. DSP kotu demiyorum bu arada yanlis anlasilmasin, oldukca iyi bir teknoloji, cok daha ucuza cok daha iyi tuning imkani sagliyor ama kullanacagin kaynakta sorun olmadigi surece temiz olmayan ses diye bir sorun zaten olmaz/olmamali.

Chu 2 dsp olanı al aliexpressten de alabilirsin. DSP al içinde kalıyo minik çok ayrıntılı olmayan bi parametrik ekolayzır var hayat kurtarır değiştirirsin atıyorum çok sıcak veya parlak gelirse. Yaptığın ayar kabloda fişte kalıyor başka neye takarsan tak geçerli oluyor.

Alabiliyorsan dendiği gibi chu2 DSP güzel olur.

Üzerinde hem mikrofonunun olması hem de Type-C üzerinden gücü alıp sesi aktardığından sebep olası dip ses falan olmayacak aynı zamanda daha yüksek ses seviyesi alacaksın.

Yanlış hatırlamıyorsam Chu'larda neme bağlı filtre tıkanma sorunları vardı her ne kadar sök tak yapıda olsa da chu2'de yine de bir acaba mı dedirtiyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı