KZ ZSN Pro X vs VXE V1

Ben Papara ile almıştım sorun olmamıştı, verginin normalde zaten çıkması lazım ama maile yetişirseniz kendileri ödüyorlar dediğim gibi 9 Nisanda teslim alan kullanıcı maile yanıt vermiş ödememiş vergi.

Yapı Kredi'den olmuyor yarın Papara ile de deneyeceğim vergi çıkmazsa bence gayet uygun gibi duruyor bir de 5$lık indirim kodu buldum.

Yapı Kredi'den olmuyor yarın Papara ile de deneyeceğim vergi çıkmazsa bence gayet uygun gibi duruyor bir de 5$lık indirim kodu buldum.

Fiyatına göre çok iyi bir IEM ben zamanında 600 TL'ye aldığım chu II modelini kullanıyorum farklı bir kulaklık takınca farkı cidden anlıyorum. Türkiye'den bu bütçede bu kalitede alınabilecek bir kulaklık yok.

Fiyatına göre çok iyi bir IEM ben zamanında 600 TL'ye aldığım chu II modelini kullanıyorum farklı bir kulaklık takınca farkı cidden anlıyorum. Türkiye'den bu bütçede bu kalitede alınabilecek bir kulaklık yok.

Mikrofon olarak üzer mi evet ileride alacağım ama daha 4-5 ay var o yüzden kötü bir şey olmaması gerekiyor.

Ben Papara ile almıştım sorun olmamıştı, verginin normalde zaten çıkması lazım ama maile yetişirseniz kendileri ödüyorlar dediğim gibi 9 Nisanda teslim alan kullanıcı maile yanıt vermiş ödememiş vergi.

Kendileri niye ödesin? Garip bir şekilde vergi çıkmıyor evet ama adamlar enayi değil.

Bu kulaklık spor için kullanılır mı? Kulağımdan düşüyor slikonlu kualklıklar çok rahatsız oluyorum. Bir de ses performansı nasıl?

Spor için kablosuz daha iyi olur kablolu kullandığım zamanlar rahatsız ediyordu bir de sürekli takılıyordu.

O konuda bir fikrim yok hocam.

Çok yazıyorum ama 2 gün daha bekleyip almayı düşünüyorum sizce çok düşer mi birkaç kart ile daha deneyeceğim indirime girerse.

1718353259016.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı