Oyun L.A. Noire Steam'de 2 Şubat'a kadar %70 indirimle 43,20 TL

Zam ne demek biliyor musun?

4.5TL'lik oyun 43TL olduysa bu zam değil de ne? Ayrıyeten oyun çalışmıyor bile...

Optimizasyonu da çöp bu arada ona hiç girmeyeyim, Rockstar'ın oyunu değil asıl olarak, Team Bondi diye bir şirketin oyunu, Rockstar sadece geliştirilmesinde destek olmuş bir şirket, Team Bondi oyunu yapmış, ismi değerli olan Rockstar oyuna ufak dokunuşlar yaparak (kendi oyunuymuş havası ile) çok satmayı amaç etmiş.
Oyunun kendisine zam gelmiyor Türk Lirası sürekli değer kaybettiği için Türkiye'de fiyat güncelleniyor bu yapımcıların oyunu zamladığı anlamına gelmez. Kimse 20 dolara sattığı oyunu Türkiye'de 20TL'ye yani 2 dolara satmak zorunda değil. Oyun eski bir oyun eğer optimizasyonunun çöp olduğunu düşünüyorsanız, konusunun iğrenç olduğunu düşünüyorsanız almayın o zaman, gidin sizce ''bozuk'' olmayan oyunları alın. Ya da yerel oyun firmalarının yapımlarını oynayın çok sağlam oyunlar çıkıyorya. Sürekli yurt dışı kökenli oyun yapımcılarına suç atmayın. Yerel fiyatlandırılma yapılması güzel hoş bir şey fakat ortada zam yok. Zam dediğin şey bir şeyin fiyatının artmasıdır. Oyun 2014'ten beri 20 dolar.

11 yıllık açılmayan, sorunlu bozuk bir oyuna ne zamı?
Oyunu yaklaşık 4-5 ay önce bitirdim herhangi bi crashle vs. karşılaşmadım. 11 yıllık oyun kendi ağzınla söylüyorsun bazı buglar vs. göz ardı edilmeli. Ayrıca Steam yorumları da gayet olumlu kimse açılmıyor gibisinden yorumlar yapmamış. Bully: Scholarship Edition sorunlu bi oyun mesela yorumları da genel olarak sıkıntılı ve ben okuyup almadım. Siz adamların 50 dolardan çıkardığı oyunu 50TL'den almak istiyorsunuz. Keşke bütün oyun firmaları yerel fiyatlandırma yapsa ama yapmak zorunda değiller bunun farkındasınız değil mi? Oyun zam falan almadı yıllardır 20 dolar. Senin ülkenin parasından dolayı ''güncelleniyor''. Oyun 20'den 30 dolara çıksa anlayacağım zam demenizi fakat oyun yıllardır 20 dolar. Zam bunun neresinde? Ülkemizin ekonomisinde olmasın o aradığınız sorun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı