L masa önerisi

EmreTas0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, odam için L masa arıyorum hem bilgisayar için hem de ders çalışmak için, bütçe sınırı yok küçük yerde yaşıyorum ve hiç marangoz konusunu bilmediğimden marangoza yaptırmayı düşünmüyorum. Sağlam bir şey olmasını istiyorum, bir tane buldum fakat sağlam mı, özellikleri nasıl bilmiyorum bilen varsa özelliklerini yazabilir mi?

Merhaba, odam için L masa arıyorum hem bilgisayar için hem de ders çalışmak için, bütçe sınırı yok küçük yerde yaşıyorum ve hiç marangoz konusunu bilmediğimden marangoza yaptırmayı düşünmüyorum. Sağlam bir şey olmasını istiyorum, bir tane buldum fakat sağlam mı, özellikleri nasıl bilmiyorum bilen varsa özelliklerini yazabilir mi?

İnternetten almak çok riskli(çoğu dandik), en iyisi mağazalara bakın gözünüzle alın. Ama ısmarlama usulü yaptırsanız hem daha uygun olur, hem istediğiniz ölçülerde ve sağlamlıkta olur. Armut uygulamasında bu işi yapan ustalar var, yorumları iyi olan bir tanesi ile iletişime geçerek kaliteli bir masa yaptırabilirsiniz.

İnternetten almak çok riskli(çoğu dandik), en iyisi mağazalara bakın gözünüzle alın. Ama ısmarlama usulü yaptırsanız hem daha uygun olur, hem istediğiniz ölçülerde ve sağlamlıkta olur. Armut uygulamasında bu işi yapan ustalar var, yorumları iyi olan bir tanesi ile iletişime geçerek kaliteli bir masa yaptırabilirsiniz.
Mobilyacılara da bakacağım hocam şu anlık internetten bakayım dedim bu hoşuma gitti ama tabi yorumları falan bile olmadığı için sağlamlığını bilmiyorum mobilyacılarda olmazsa dediğiniz uygulamaya bakacağım teşekkür ederim.

Merhaba, odam için l masa arıyorum hem bilgisayar için hem de ders çalışmak için, bütçe sınırı yok küçük yerde yaşıyorum ve hiç marangoz konusunu bilmediğimden marangoza yaptırmayı düşünmüyorum. Sağlam bir şey olmasını istiyorum, bir tane buldum fakat sağlam mı, özellikleri nasıl bilmiyorum bilen varsa özelliklerini yazabilir mi?

Masaüstü mü laptop mu kullanıyorsunuz.

Masaüstü mü laptop mu kullanıyorsunuz.
Masaüstü kullanıyorum hocam.

Bu masanın Trendyol yorumlarına baktım ve olumlu diyorlar genellikle, fakat burada 6 bin Trendyol'da 7.5 bin bu site güvenilir midir?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı