L masa önerisi

Bütçe
8000

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Selam, oyuncu masası alacağım fakat bazı şüphelerim var. Öncelikle bu masanın uzun sağ kısmına kasayı koyacağım. L kısmının kısa tarafına da direksiyon setimi koyacağım. Şimdi sağda sistemim olacak uzun tarafta 2 monitör bir kasa vesaire. Sizce bu sığar mı? Artı olarak direksiyon setini de 155 cm'lik kısma koyup oraya da bir monitör koyacağım. Fakat böyle bir masa yaptırırken 12bin TL istediler. Bu benim bütçemi aştı. Bu yüzden sizden önerim yine L olacak (sol taraflı) sallanmayacak (direksiyon seti olacak çünkü) hem uzun hem de geniş olacak bir masa lazım. Genişten kastığım mesela 170 cm'lik kısmın 65 genişliği var. Bundan bahsettim.
Kısacası:
Uzun.
Sallanmayacak.
Geniş olacak.
Uzun kısma kasa ve 2 monitör koyabilecek kadar rahat olacak.
Kısa kısma direksiyon ve monitör koyabilecek kadar rahat olacak.

1745744614159.png

Böyle bir masa buldum fakat sığar mı diye şüphelerim var: Twisted Minds Warrior TM-Y-LW-RGB L Design (Sol) Beyaz Gaming (Oyuncu) Masası - incehesap.com

Selam, oyuncu masası alacağım fakat bazı şüphelerim var. Öncelikle bu masanın uzun sağ kısmına kasayı koyacağım. L kısmının kısa tarafına da direksiyon setimi koyacağım. Şimdi sağda sistemim olacak uzun tarafta 2 monitör bir kasa vesaire. Sizce bu sığar mı? Artı olarak direksiyon setini de 155 cm'lik kısma koyup oraya da bir monitör koyacağım. Fakat böyle bir masa yaptırırken 12bin TL istediler. Bu benim bütçemi aştı. Bu yüzden sizden önerim yine L olacak (sol taraflı) sallanmayacak (direksiyon seti olacak çünkü) hem uzun hem de geniş olacak bir masa lazım. Genişten kastığım mesela 170 cm'lik kısmın 65 genişliği var. Bundan bahsettim.
Kısacası:
Uzun.
Sallanmayacak.
Geniş olacak.
Uzun kısma kasa ve 2 monitör koyabilecek kadar rahat olacak.
Kısa kısma direksiyon ve monitör koyabilecek kadar rahat olacak.

Eki Görüntüle 2478932

Böyle bir masa buldum fakat sığar mı diye şüphelerim var: Twisted Minds Warrior TM-Y-LW-RGB L Design (Sol) Beyaz Gaming (Oyuncu) Masası - incehesap.com
bu masaya bu parayı verceğinize aynı fiyata çok daha kalitelisini mobilyacıya yaptırırsınız. ben hazır masa aldım çok pişmanım. kuzenim mobilyacıya yarı fiyatına yaptırdı okadar kaliteli ki çalmayı bile düşündüm. :)

Hocamlar fikirlerim değişti. Bana 170x70-80Cm'lik bir masa gerekli.
Önerileriniz var mıdır? Yine sallanmaması ve bu dediğime uygun olması önemli. Fiyat 8k.

İstanbul Anadolu yakasında yaptırdıysanız, mobilyacıyı öğrenebilir miyim?
Orada değil maalesef. Ama ben de tanımadığım birine yaptırdım. Ustanın iyi usta olduğunu anlamak için çizip götür o sana mantıklı ve mantıksız(değişmesi gereken güzel durmayan uyumsuz) yerleri kendisi söylüyorsa diğerlerinden pahalı da olsa ona yaptır. Örneğin ben uzunluğunu verirken masa ayaklarını hesaplamamışım, kendisi ortalama bir değerle kattı işin içine.

Geri
Yukarı