Lamzu Atlantis fare gıcırdıyor

Wraithe 1 ay önce Lamzu mini geldiği zaman fiyat değişikliği olacak mı diye 2 3 kere farklı zamanlarda sordum. Hepsinde de fiyat değişmeyecek dediler. Lamzu mini stoklara +250 TL ile girdi. Firmaya güven konusunda tereddütlüyüm.

yaani saçmalık olmuş ki farenin fiyatı yurtdışında aynı iki boyda da, kar marjları ne kadar bilmiyorum döviz biraz yükselişe geçti diye kendilerini sağlama almak istemiş olabilirler, bir de 2100tl indirimli fiyatıydı herhalde onu da bitirmişler... neyse sağlık olsun hocam, yakında gene düşer belki o civarlara

Yani yaptıkları iş değil. Bana fiyat değişkenlik gösterebilir diyebilirlerdi. V2 pronun 2500 a satıldığı bir yerde bu mouse 2300 olmamalı. Yurt dışı satış fiyatları da belli.

Yani yaptıkları iş değil. Bana fiyat değişkenlik gösterebilir diyebilirlerdi. V2 pronun 2500 a satıldığı bir yerde bu mouse 2300 olmamalı. Yurt dışı satış fiyatları da belli.
saçmalık cidden ya biri 150 usd biri 90, kar marjı ya saçma ya da bilmiyorum

Aynı şekilde bende de gıcırtı vardı söylediğiniz taktiği uyguladım tam olarak geçmese de biraz daha azaldı diyebilirim ilkinden daha iyi olması da sevindirdi tabi.Sormak istediğim bir şey var.Switchleri direkt değiştirmeye yollasam sorun kökten çözülür mü acaba aynı switchten değiştirseler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…