Lamzu maya X vs Pulsar Xlite V3 eS

Mirayahmet

Centipat
Daha fazla  
Lamzu Maya X vs Pulsar Xlite V3 eS arasında kaldım. Sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu?(neden)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen 1 sene kadar Pulsar xLite V3 eS kullandım malzeme kalitesi açısından aşırı iyi zaten shape olarak EC2-CW ile aynı shape'e sahip. Eğer palm grip tutuyorsan emin ol asla pişman olmazsın. Cs2 profesyonel arenada zywoo hala v3 es kullanıyor.

Hemen hemen 1 sene kadar Pulsar Xlite V3 eS kullandım malzeme kalitesi açısından aşırı iyi zaten shape olarak EC2-cw ile aynı Shape'e sahip. Eğer palm grip tutuyorsan emin ol asla pişman olmazsın. CS2 profesyonel arenada zywoo hala V3 es kullanıyor.

Ben halihazırda Zowie U2 kullanıyorum ancak claw grip tutuşu pek konfor alanımda hissettirmedi, kardeşim de talip olunca ona verdim. Pulsar ile ilgili kafamı kurcalayan konu 65 gram olması, Lamzu maya X ise 47 gram.

Ben halihazırda Zowie U2 kullanıyorum ancak claw grip tutuşu pek konfor alanımda hissettirmedi, kardeşim de talip olunca ona verdim. Pulsar ile ilgili kafamı kurcalayan konu 65 gram olması, Lamzu maya X ise 47 gram.
Lamzu'da hafifliğinden dolayı qc sorunu var diyenler vardı ondan tam bilgi sahibi değilim fakat pulsar öyle gülle gibi bir ağırlığa sahip değil beni hiç rahatsız etmemişti. Ayrıca 5.500 TL olmuş fiyatı epey yüksek onun yerine magnezyum mouse mi baksan acaba? Eğer stok beklerim dersen Sword X bakabilirsin.

Lamzu'da hafifliğinden dolayı qc sorunu var diyenler vardı ondan tam bilgi sahibi değilim fakat pulsar öyle gülle gibi bir ağırlığa sahip değil beni hiç rahatsız etmemişti. Ayrıca 5.500 TL olmuş fiyatı epey yüksek onun yerine magnezyum mouse mi baksan acaba? Eğer stok beklerim dersen Sword X bakabilirsin.

bu ay içerisinde almayı düşünüyorum, evet fiyatı lamzudan 1000 tl daha yüksek, bahsettiğiniz qc sorununu açabilir misiniz? Gaming gen tr pulsar ile anlaşmış sanırsam, oraya sword x modeli gelebilir diye düşünüyorum.

bu ay içerisinde almayı düşünüyorum, evet fiyatı lamzudan 1000 tl daha yüksek, bahsettiğiniz qc sorununu açabilir misiniz? Gaming gen tr pulsar ile anlaşmış sanırsam, oraya sword x modeli gelebilir diye düşünüyorum.
v3 eS önceden 4.500 TL gibi bir fiyata satılıyordu diye hatırlıyorum. Qc, kalite kontrol demek. Mesela mouse'un yanlarını sıktığında plastik içeriye doğru göçüyorsa, yanlar esniyorsa, sıktığında yanlardan gıcır gıcır gibi ses geliyorsa qc sorunu var demektir. Bu qc sorunu pulsarda hiç yok fakat piyasadaki çoğu plastik mouselerde var.

Lamzu'da hafifliğinden dolayı qc sorunu var diyenler vardı ondan tam bilgi sahibi değilim fakat Pulsar öyle gülle gibi bir ağırlığa sahip değil beni hiç rahatsız etmemişti. Ayrıca 5.500 TL olmuş fiyatı epey yüksek onun yerine magnezyum mouse mi baksan acaba? Eğer stok beklerim dersen sword X bakabilirsin.

Hocam fiyatı bayağ düştü Wraith sitesinde 4300 yazıyor, sizce halen alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifler var mı mesela waizowl ogm Pro V2 gibi.

İkisini de deneyimledim fakat malzeme kalitesi olarak v3 eS çok daha iyi. Hatta kullandığım bütün plastik mouse'lardan en iyi malzeme kalitesine sahip olduğunu gözlemledim. OGM Pro V2 modelinin hissiyatı çok hoşuma gitmedi. Teknik olarak v3 eS ile aralarında sadece sensör ve hz farkı var. Bana kalırsa her ikisini de alma wraith'in fiyatları hala uçuk çünkü benzer modelleri gaming gen tr daha uygun fiyata satıyor. Şu an aktif olarak Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum. Eğer claw tutuyorsan V8, Palm tutuyorsan V6 modeline bakabilirsin. İyzico ile ödersen de 2. 500 TL civarına geliyor. Karar senin.
Hocam fiyatı bayağ düştü Wraith sitesinde 4300 yazıyor, sizce halen alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifler var mı mesela waizowl ogm Pro V2 gibi.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı