Lamzu Thorn 4000 Hz'de hareket etmiyor

Arveles

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, fareyi biraz önce elime geldi ve kurulum talimatlarındaki bütün adımları yapıyorum ama 4000 Hz dongle ile bağladığım zaman fare hareket etmiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Satış sitesinde dongle ile birlikte 4000 Hz desteğe çıktığı yazıyor. Kendi sitesinde de aynı şekilde böyle bir bilgi var.
Direkt bu vb modeller için olan dongle'ı aldınız değil mi? Aksi takdirde dongle'ın sürücüsü mü otomatik yüklenmedi diye düşüneceğim.

USB 3.0 girişine takmayı deneyin mümkünse.
USB 3.0 girişinde de denedim fakat sonuç aynı.

Direkt bu vb modeller için olan dongle'ı aldınız değil mi? Aksi takdirde dongle'ın sürücüsü mü otomatik yüklenmedi diye düşüneceğim.

Evet hocam direkt bu dongle'ı aldım

USB 3.0 girişinde de denedim fakat sonuç aynı.

Evet hocam direkt bu dongle'ı aldım
Şu videodan ve yorumlardan anladığım kadarıyla başka dongle ile eşlendiyse kaldırıp 4k dongle için tekrar eşlenmeli diyor. Bu driverları da yüklediniz diye düşünüyorum ama pek anlamadan link vereyim :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün yolları deniyorum ama 4k dongle ile pair ettiğimde mouse hareket etmiyor bir türlü ya :(

Şu videodan ve yorumlardan anladığım kadarıyla başka dongle ile eşlendiyse kaldırıp 4k dongle için tekrar eşlenmeli diyor. Bu driverları da yüklediniz diye düşünüyorum ama pek anlamadan link vereyim :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tüm adımları tekrarlarken ve videoyu izlerken fark ettim de; ben sadece driver'ları kuruyormuşum. Firmware Tools'ları kurmuyormuşum. Videoyu tekrar izleyince bu detayı fark ettim ve videodaki adımlarla beraber mouse'u bağlamayı başardım. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı