Merhaba, fareyi biraz önce elime geldi ve kurulum talimatlarındaki bütün adımları yapıyorum ama 4000 Hz dongle ile bağladığım zaman fare hareket etmiyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Satış sitesinde dongle ile birlikte 4000 Hz desteğe çıktığı yazıyor. Kendi sitesinde de aynı şekilde böyle bir bilgi var.Dongle desteklemiyor olabilir mi hocam?
Satış sitesinde dongle ile birlikte 4000 Hz desteğe çıktığı yazıyor. Kendi sitesinde de aynı şekilde böyle bir bilgi var.
Direkt bu vb modeller için olan dongle'ı aldınız değil mi? Aksi takdirde dongle'ın sürücüsü mü otomatik yüklenmedi diye düşüneceğim.Satış sitesinde dongle ile birlikte 4000 Hz desteğe çıktığı yazıyor. Kendi sitesinde de aynı şekilde böyle bir bilgi var.
USB 3.0 girişinde de denedim fakat sonuç aynı.USB 3.0 girişine takmayı deneyin mümkünse.
Evet hocam direkt bu dongle'ı aldımDirekt bu vb modeller için olan dongle'ı aldınız değil mi? Aksi takdirde dongle'ın sürücüsü mü otomatik yüklenmedi diye düşüneceğim.
![]()
Lamzu 4K Wireless Dongle
Sadece Lamzu Atlantis Pro, Lamzu Thorn ve Lamzu Maya modellerinde çalışır. Mouse ve elektronik ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur...wraithesports.com
Şu videodan ve yorumlardan anladığım kadarıyla başka dongle ile eşlendiyse kaldırıp 4k dongle için tekrar eşlenmeli diyor. Bu driverları da yüklediniz diye düşünüyorum ama pek anlamadan link vereyimUSB 3.0 girişinde de denedim fakat sonuç aynı.
Evet hocam direkt bu dongle'ı aldım
lamzu.com
Şu videodan ve yorumlardan anladığım kadarıyla başka dongle ile eşlendiyse kaldırıp 4k dongle için tekrar eşlenmeli diyor. Bu driverları da yüklediniz diye düşünüyorum ama pek anlamadan link vereyim.
![]()
Thorn & Fnatic Thorn Download
Welcome to the LAMZU Store where you can meet the best gaming mouse and other gears at a price without the bubbles.lamzu.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.