Lan kurmak için uygulama önerisi

Resistance89

Decapat
Merhaba, arkadaşlarımla bir oyunu beraber oynamak için yerel server açtık ve LAN bağlantısı kurmak için Hamachi kullandık. Fakat Hamachi ile oyun oynanacak gibi değil 1500 ping'e kadar çıkıyor. Sorunun internet hızımızdan kaynaklanmadığını düşünüyoruz ve sizlerden yardım istiyoruz. Önerebileceğiniz Hamachi benzeri uygulama var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sunucu için hem upload hem de download hızı önemlidir. Hamachi sizde ise sizin internetinizi yavaşlatır, birde oyundasınız ohooooo...

Arkadaş grubu olarak Hamachi çok kullandık. Programdan ötürü değildir. İnternet hız değerlerinizi paylaşın. Özellikle Hamachi'yi açan arkadaşın uploadi da önemli. Bence sorun açan kişinin interneti gibi duruyor. Değerleri paylaştıktan sonra düşünürüz alternatif eğer internet ile alakalı değilse.

Ve evet hamachi ağını ben kurdum .

Dosya Ekleri

• 32.PNG
    9,5 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Ve evet Hamachi ağını ben kurdum.

Speed test üzerinden test eder misiniz bir de? Gerçek mi yalan mı bilmiyorum ama birçok kişi Türk Telekom'da ki sonuç ile Speedtest'e olan sonucun farklı olduğunu söylüyor. Oradan da görelim bir bakalım. Hangi oyun? Onu da iletirseniz bakalım bir ne kadar network trafiği yaratan sistemi var o da yardımcı olacaktır.

Dediğiniz gibi speedtest den de denedim ve aynı değerleri aldım . Oyun Unturned .
Speedtest den de denedim ve aynı değerleri aldım. Oyun Unturned.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…