Lapsekili Big Smoke forumu bıraktı mı?

Biri gider, biri gelir. Her zaman böyle olmuştur. Çok da umursamamak lazım bence.

Hocam açıkçası katılmıyorum, yeni gelen kişiler mi foruma katkı sağlar yoksa 60.000 mesajlı 5-10 yıllık üyeler mi? Sorun bu insanların forumu neden bıraktığı. Umursamazsak bu şekilde çoğu kişi kaybolur.

Hocam açıkçası katılmıyorum, yeni gelen kişiler mi foruma katkı sağlar yoksa 60.000 mesajlı 5-10 yıllık üyeler mi?
Aslında küçük yaştakiler de iyi teknoloji biliyor, Ama en büyük katkıyı 60.000 mesajlı 5-10 yıllık kişiler katkı sağlıyor.
Sorun bu insanların forumu neden bıraktığı.
Sorun trollerin boş boş konu açması, insanlara yardım etmek yerine dalgaya vurması, alay etmesi.

Bu adamlar, foruma 60 bin mesajla mı başladı? Önemli olan niyet.

Niyetle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu adamlar yapay zekanın olmadığı, tarayıcının gelişmediği dönemde başladı. Zaten forumlar ölüyor yeni üye gelip 60.000 mesaj mı yapacak? Herkes sorununu artık bu teknolojide kendisi çözebiliyor.

Profil gönderisi atmıştı. Sıkıldığına ve ara vereceğine dair. Birkaç gün sonra da anonimleşti. Hesabını silmiş olmasından korkuyorum açıkçası. Tag de gitmiş çünkü.

@Collavino, konunuz onaylandığı sürece istediğiniz konuyu açabilirsiniz. Sorun görünmüyor ve yaşla ilgili yargı yapmak da doğru olmaz.
Ama gördüğüm kadarıyla forumda üye numarası isimli birçok üye var. Kötü görüntü oluşturuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…