ED Crasher
Hectopat
Bir değerli üye de aramızdan ayrıldı.
Bir değerli üye de aramızdan ayrıldı.
Ben de öyle biliyorum. Korsan konularından ve gereksiz mesaj cezasından çok yakınıyordu. Dükkana bakarken yazıyordu diye hatırlıyorum. Benim üye olduğum dönem onun son zamanlarıydı.Benim bildiğim onun gereksiz mesajdan ceza yediği.
Hocam başka kimler bıraktı acaba?Little Cat olarak tanırdık benim moderatör olduğum dönemde. Her şeyi çok ciddiye alan bir insandı. Mizaha çok gelmiyordu. Belki de bu yönden sıkılmıştır.
Herkes bir gün sıkılıp bırakabilir. Kimler kimler bıraktı gitti.
@Yener K. var.Hocam başka kimler bıraktı acaba?
Forumu bırakmış da olabilir.Ben de öyle biliyorum. Korsan konularından ve gereksiz mesaj cezasından çok yakınıyordu. Dükkana bakarken yazıyordu diye hatırlıyorum. Benim üye olduğum dönem onun son zamanlarıydı.
Bahsettiğiniz @Vavien. şu olabilir mi?Bir aralar Vivien diye birisi vardı galiba acaba aynı kişi miydi hatırlamıyorum, profilinde beyaz bir silüet vardı uzun zamandır onu da görmedim belki isim değiştirmiştir. İsmini bile yanlış yazmış olabilirim.
Evet. Şuanda aktif mi bilmiyorum ama bir zamanlar bayağı görmüştüm kendisini. Hafızam biraz çalışsa daha hatırlayacağım çok üye var ama B12 sağolsun bazen kendi kullanıcı adımı unutuyorum.Bahsettiğiniz @Vavien. şu olabilir mi?
Bazen aktif oluyor galiba.Evet. Şuanda aktif mi bilmiyorum ama bir zamanlar bayağı görmüştüm kendisini. Hafızam biraz çalışsa daha hatırlayacağım çok üye var ama B12 sağolsun bazen kendi kullanıcı adımı unutuyorum.
Bir Technopat Efsanesi.@MF'den haberiniz var mı?
Gelemez, mavi forumdadır niye gelsin.Yarın öbür gün geri gelebilir mi yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.