Laptop 90 Derece'yi Gördü

Daha fazla  
Arkadaşlar 1 Sene önce Laptop almıştım. Şimdi Laptop'un ısındığını farkettim öncedende ısınıyordu fakat bu sefer anormal bir ısınma olduğunu anladım. Game Bosster indirdim sonra oyunu açınca sıcaklığı gördüm 87-89 falan oralarda takılıyor (Oyun Battlefield 4). Acaba servise götürsem bozarlar mı ? Çoğu kişinin başına geliyor adam götürüyor bilgisayarı geri geliyor oyun bile oynayamıyor. O yüzden korkuyorum yani sizce ne yapmam gerekiyor ? Macun falan hiç sürmedim laptopun içini hiç açmadım açabileceğimide sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence servise göndermelisin. Benim de önceki Leptopum 10 dakika oyun oynayınca doksanları görüyordu. Gidip bir bilgisayarcıya vermiştim de sadece diski formatlayıp getirmişti ve W7 Ultimate x86 kurmuştu. Mecburen daha sonra servise kendim götürüp temizletmiştim.

Benim Laptop kapanmıyor. Ama senin gibi oluyor aynen. Normalde 60-70 oyunda 90 oluyor. Servisi bilmiyorum. 1 senelik mi? Galiba 2 senelik. Neyse format falan atacaklarsa hiç götürmem ya. Bana ne. O kadar oyun var, dosya var. En baştan mı kuracaüım hepsini. Sadece temizlesinler yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşıyorum aynısını Metro Last Light oynarken 92 yi görüyor GPU ama daha 1 hafta oldu bilgisayarı alalı anlamadım nasıl iş bu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı