Laptop %99 şarjda kalıyor

hberkey

Decapat
Daha fazla  
Laptopum daha yeni 2 hafta oldu alalı. Bugün bir şey fark ettim: Şarj 99'da kalıyor, prizde iken 100 olmuyor. Normal mi? Bilgisi olan var mı?

Laptoplar da doldur boşalt mantıklı değildir bir yerden bir yere hareket etmiyorsanız pilde kullanmak gereksiz ki zaten markalar bunu kendileri de söylüyor. Bir sıkıntı yok gibi bazen %99'da benim laptopumda takılır 10-15 dakika sonra %100 olurdu ama hiç %100 olmuyor ben kıllandım diyorsanız garantiye yollayabilirsiniz.

Yok şuan 100 oldu mesela

Yok şu an 100 oldu mesela.

Normal bir durum telefonlarda bile gözlenebilir bir durum %99'a kadar hızlı hızlı gelir sonra %100 olmak için 10 dk falan bekler yavaş şarj eder daha uzun ömür için ayrıca kullanımda olduğu içinde olabilir.

Pillerin şarj döngüsünün ömrü var, dediğin şey pilin ömrünü en çabuk tüketeceği yöntem. Direkt yanlış bilgilendirme...

Bataryanın ömrü bitmiş olabilir. Fişi çıkar, şarjda kullanıp laptopu test edebilirsin. Hızlı bitiyorsa batarya bitmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…