herkeskendiderdinde
Hectopat
Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5.
Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer e-5.
Termal macun kurumuş olabilir veya işlemci çok ısındığından olabilir tam bilmiyorum.
Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle.
O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok.
Hocam? Yapsanız iyi olur yapmamanız kötü olur. Büyük ihtimal sorun ondan oluyor işlemci yüksek derecelere çıkıyor kendini bilgisayar korumaya alıyor.Başlatamıyor gibi gözüküyor yeniden Windows yükle.
O yüzden olamaz ben 7 yıl önce aldığı laptopun hiçbir şeyine baktırmadım yeni macun falan hiçbir şey yapmadım sıkıntı yok.
Bazen de direkt kapanmıyor 15-20 dakikada kapaniyor. 2- 3 saat açık kaldığı da oluyor Acer E-5.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.