Anlamadım anlık yanıp kapanıyor mu sorun nedir?
Anlamadım anlık yanıp kapanıyor mu sorun nedir?
Uygulaması var mı klavyenin?30dk önce oldu hala böyle, bilgisayarı kapatıyorum. Tekrar açınca açılırken klavye yanıyor bilgisayar açılınca da klavye yanmaya devam ediyor fakat herhangi bir klavye tuşuna bastığım andan sonra direkt ışık sönüyor. FN tuşlarında ise FN F8 hariç diğer tüm tuşlar çalışıyor sadece FN F8 çalışmıyor o da klavye tuşu.
Yani PC açıldıktan sonra hiçbir tuşa basmasam kullanım esnasında ışıklar sönmez ama bu şekilde de klavyeyi kullanamam :d
klavyenin uygulaması mı oluyor? msi center var işteUygulaması var mı klavyenin?
Klavyenin renklerini yönetebildiğin bir uygulaması falan var mı, ordan belki bir ayar yapabilirsin. Onun dışında internete keyboard test yazar mısın ordan klavyeni çalıştıran tuşların çalışıp çalışmadığını doğrulayabiliriz.klavyenin uygulaması mı oluyor? msi center var işte
o yer var ama orada renk değiştirsem bile klavyeme gelmiyorKlavyenin renklerini yönetebildiğin bir uygulaması falan var mı, ordan belki bir ayar yapabilirsin. Onun dışında internete keyboard test yazar mısın ordan klavyeni çalıştıran tuşların çalışıp çalışmadığını doğrulayabiliriz.
keyboard test yaptığımda f8de çalışıyor gözüküyor ama işlevini yapmıyorKlavyenin renklerini yönetebildiğin bir uygulaması falan var mı, ordan belki bir ayar yapabilirsin. Onun dışında internete keyboard test yazar mısın ordan klavyeni çalıştıran tuşların çalışıp çalışmadığını doğrulayabiliriz.
Klavye ışığını kontrol ettiğin programı silip yüklesen veya güncellemeyi deneyebilir misin?o yer var ama orada renk değiştirsem bile klavyeme gelmiyor
keyboard test yaptığımda f8de çalışıyor gözüküyor ama işlevini yapmıyor
Uygulama güncel ışık rengi falan değiştirsemde ışık yanmıyor sadece değişmiş gözüküyor hiç bir şeye basmadan ışık yanıyor tuşa bastığım an gidiyor çok garip kaç aylık laptopta ilk defa böyle saçmasapan bir şey oldu ve çözümüde yokKlavye ışığını kontrol ettiğin programı silip yüklesen veya güncellemeyi deneyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.